nie chodzi dźwięk a po za tym dźwiękiem styl xp zaczął mi się zmieniać na podobny do takiego jaki był w 98
no to Wejdź w start>>>Uruchom>>>sfc /scannow - ale najpierw przygotuj płytę z systemem
jeszcze skanuje mi ten program AVG wyszukało mi kilka różnych rzeczy… jak jest adware - to co mam z takim czymś zrobić?
Usuń co znalazł. Możesz wkleić raport ze skanowania.
kurcze jeszcze mi dźwięk nie chodzi … raportu żadnego nie mam ( może dlatego że musiałem wyjść na dłużej i zatrzymałem skanowanie w około połowie) … wykrył mi trojana i 3 jakieś adware wszystko usunąłem… jak macie jakieś inne pytania na temat sprzętu ustawień to postaram się na nie odpowiedzieć bo chcę walczyć do końca a nie robić format :-)… przed chwilką patrze i chodzi dźwięk!! … ale tylko na jedną słuchawkę 
Złączono Posta : 16.05.2007 (Sro) 21:28
kurde a teraz nawet zapory Windows nie mogę otworzyć bo wyskakuje okienko: " Nie można wyświetlić ustawień Zapory Windows, ponieważ skojarzona usługa nie jest uruchomiona. Czy chcesz uruchomić usługę Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)? " biorę tak a wtedy:"System Windows nie może uruchomić usługi Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS)
dzięki za link może coś mi to pomoże ( ale wątpię, ponieważ mój komp jest zdolny do wszystkiego 8) )
Złączono Posta : 16.05.2007 (Sro) 22:31
dźwięk naprawiłem już (nie wiem czy przy ponownym włączeniu będzie znowu) …zainstalowałem od nowa sterowniki wszystkie ale nie wiem czy to od tego :lol: kilka razy miałem problemy różne i sam naprawiałem i nie wiedziałem nawet co zrobiłem 8)