Mikrofon :(


(Hondalf) #1

Czesc.Od 10 min nie dziala mi mikrofon (zestaw sluchawki+mikro) speed linka za 120 zł.Koledzy powiedzieli m ina team speaku ze mnie nie slychac i tak bylo.Wiec ustawienia i troche poklikalem i nic zaczelo tylko jak by buczec w sluchawkach ale mikrofon przy tescie jak by dzialal dre sie ale mnie nie slychac resetowalem komputer podpinalem na nowo.Dodam ze sa to sluchawki z wejsciem USB.Kiedy doloze mikrofon do ust albo cos go macnie zaczyna buczec glosniej lub jak sie go dotknie nie wiem co mam robic mikrofon mi jest naprawde bardzo potrzebny :frowning: Jakies porady? bardzo pilne prosze o rozwiazanie mojego problemu i udzieleniu mi kilku wyraznych porad po kolei co moge kliknac system windows xp professional. :expressionless:

wczesniej kiedy dmuchnelo sie w mikro zobaczyc czy dziala bylo to slychac w sluchawkach a teraz nic nie slychac jak by tego mikrofonu wcale nie bylo tylko to buczenie ktore mi sie udalo w pewnym stopniu zmniejszyc.


#2

sztangar1997 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Poza tym, na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba.

W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika.

-- Dodane 02.08.2011 (Wt) 9:59 --

sztangar1997 , byłeś o coś proszony i zamiast poprawić błędy, zakładasz drugi, identyczny temat, z tymi samymi błędami - mikrofon-buczy-t455767.html

Tak tutaj się nie bawimy.