Moduł i sql


(Kingpc) #1

Ściągnołem sobie z tąd http://files.jportal.pl/index.php?path=mods/ moduł jp galery.zip Wrzuciłem wszystko na serwer plikom nadałem chmod 777 i weszłem do sql i kopiuje oto ten kod:

a w SQLu pojawia mi się taki komunikat:

Co jest źle?


(Bold91) #2

oznacza to, jak już można zrozumieć, że tabela galerii już istnieje :slight_smile: Instalowałeś już ten, albo podobny moduł? Jeśli tak, a go nie używasz - po prostu usuń tabelę i wgraj zapytanie jeszcze raz.


(Kingpc) #3

Jak usunąć taka tabele? :roll:


(L337 Crew) #4

logujesz się do phpMyAdmin'a -> ewentualnie wybierasz twoją bazę danych -> galery_a -> usuń :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 09.07.2006 (Nie) 16:03

albo w zakładce sql (tam gdzie wykonujesz polecenia) wpisujesz:

DROP TABLE galery_a;


(Kingpc) #5

A co zrobić gdy takie coś się pojawia:


(Bold91) #6

Prawdopodobnie należy usunąć tabelę galery_b, jesli taka istnieje. Spróbuj, choć to nie to dokładnie oznacza.


(Lisek) #7

Błąd składni, jeśli to co wkleiłeś jest dokładne, to brakuje Ci po prostu nawiasu zamykającego:

);