Modułu jp na zwykłą strone php


(Kingpc) #1

Mam pytanie czy jest możlwiość zastosowania modułów z jportala na zwykłą strone php? Bo ściągnołem moduł ale jest napisane:

Tylko ja niemam pliku config. Hmmm... Co robić?


(L337 Crew) #2

hmm i tak i nie :stuck_out_tongue:

Ponieważ w większości modów korzysta się z GLOBALI ( :lol: ),

ustawień z innych plików jportala, więc musiałbyś wszystko przewertować, przestudiować, przenieść i przerobić tak, by wcisnąć wszystko "na kupę" :mrgreen:

Prędzej sam napiszesz taki skrypt pod zwykłą www niż przerobisz moduł :stuck_out_tongue:

No ... chyba, że autor użyczy źródełka, to kto wie :wink:


(Kingpc) #3

No ja mam ten modul i widac kod


(adpawl) #4

Nie chodziło o kod moda!

Inaczej, zwyczajnie nie da rady!

-zbyt wiele by tu było kombinowania z obudowaniem tego moda kodem z cms'a.

Nie prościej poszukać jakiegoś skryptu ...albo samemu napisać? :wink:


(Kingpc) #5

Napisać nie potrafie takiego skryptu a po drugie ten moduł jest fajny


(L337 Crew) #6

podaj jego nazwę i co on robi 8)

Może sie coś znajdzie alternatywnego ;]


(Kingpc) #7

Moduł ligamaxbeta2

Zobaczyć można go na http://www.poloniamarklowice.site24.pl/jp/liga.php

Cały dział Polonia Marklowice oprócz terminarza!


(L337 Crew) #8

oo... to widzę, że to bardzo rozbudowany moduł ligi ;]

Na szczęście są wcale nie gorsze ;]

Wybierz coś sobie stąd:

http://hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Sport


(Kingpc) #9

Ok coś poszukam, a mam takie pytanie jeszcze czy takie skrpyty które podałeś działają na jportalu?


(L337 Crew) #10

hmm... tak już łatwiej to przerobić na jportala ;]

Ale ja niestety nie studiowałem jego kodu :wink:

Najlepszy cms, to własny cms i się tego trzymam :lol: :mrgreen:


(Kingpc) #11

Hmmm zobacze co będzie, ale czuje że szybko sie tutaj odezwe :slight_smile: