Kumpel kupił sobie podobną obudowę Acera w Vobisie i nie narzeka, a nawet powiedziałbym że jest zadowolony. Co do monitora to proponuje kupić sobie Samsunga
W tym Antec Three Hundred jest zasilacz montowany na dole. Czy jest on montowany wiatrakiem do dołu czy do góry ? Mówię o zasilaczu z wentylem 12cm w spodzie jego obudowy. Nie będzie to źle wpływało na prace zasilacza ?
Złycz rzeczy o tym E2400HD na hardforum nie wyczytałem, ale za to więcej dobrych o G2400W… z resztą nie można ich do końca porównywać… G2400W ma przekątną 16:10 w efekcie też zdecydowanie większą powierzchnię roboczą i potrafi wyświetlić pixel w pixel rozdzielczość 1600x1200 przydatną we wszelkich grach niewspierających szerokokątnych rozdzielczości.
E2400HD bardziej pasuje do filmów, konsol i gier wspierających rozdzielczości o stosunku 16:9
Mariosti* - dzięki z typ, ten benq sprawuje się wyśmienicie. Mam tylko taki mały problem. Gdy do starego kompa miałem go podłączonego przez d-sub-a nie było żanych problemów z wyświetlaniem tekstu na stronach. Teraz gdy go mam podpiętego do radeona 4870 to występuje taka niewyraźność czcionki na stronach. Spotkałeś się może kiedyś z czymś takim ?? byłbym wdzięczy za odpowiedź.
Korzystam z 3850 przez dvi, ale sprawdzałem jak się sprawuje przez d-sub i różnice dostrzec było ciężko. Tego 4870 podłączasz przez kabel dvi jak rozumiem? Jeśli tak to clear type tuner jest konieczny.
Tak jest przez dvi. Znalazłem w menu monitora opcję AMA (??) którą jak wyłączyłem to się znacznie poprawiło. Ale z Twoją pomocą mogłem włączyć ją spowrotem a czcionki wyglądają tak samo dobrze:)