Mozilla rozszeżenia problem

Nie wiem co się dzieje ale po odinslalowaniu adblocka z rozszeżeni w mozilii gdy naciskam na owe rozszeżenia to mi sie nie otwierają ( dkładnie pokazuje sie przy myszcze klepsydra jak by otwierała, ale gdy poruszę muszką to znikla i sie nie otwiera) . Prubowałem reinstal z czyszczeniem rejestru ale nic nie dałem ( chyba nie usunąłe wszystkich plikw gdyz po reisnstalce miałem wszyskie zwakładki i hasła. Nie wiecie jak zrobić żeby te rozszeżenie się włączały

hm, miałem to samo po usunięciu tej wtyczki, u mnie re-instal pomógł

spróbuj odinstalować za pomocą jv16, wywal z programfiles cała mozille i musi zadziałać

właśnie to zrobiłem :roll:

hmm, nie jestem pewien czy usunołem folder mozili, bo jeżeli zostały Ci zakładki itd

kiedyś odinstalowałem FF, zapomniałem zrobić kopi zakładek itd, ale nie usunołem folderu i one były dalej, a jak usunołem folder to później zakładek nie maiłem…

a jak właczysz kompa i klikniesz na ikonke FF to się nie włącza, a jak uruchomisz ponownie to się wtedy włacza ?

Usunąłem mozille jv16 wyczyściłem rejestr usunąłem folder z program files, zaisntalowałem mozille ponownie a mimo to mam cały cvzas swoje hasła i zakładki muszą siedzieć gdzie indziej (tylko gdzie?? !!

Jezeli odinstalowałes wszystko tak jak mowi Pyra i nie działa to moze blokuje ci zapora o ile masz ???. Czesto tak sie dzieje i przeinstalowanie i oczyszczenie rejstru z wpisów powinno dać pozytywny rezultat

chyba znalazłem

włacz mój komputer

narzędzia/opcje folderów/widok/ukryte opcje i foldery/ i tu zmien na 'pokazuj ukryte opcje i foldery

wchodzisz na dysk C i :

Documents and Settings/nazwa konta/Dane aplikacji/ i tam jest mozilla moze to to, możesz spróbowac

Dzieki Pyra pomogło, + dla Ciebie

Dla wszystkich którzy będą mnieli podobny problem:

jv16 uniinstall mizilli

czyszczenie rejestru

usunięcie folderu c:\Program Files\Mozilla

Usunięcie Documents and Settings/nazwa konta/Dane aplikacji/Mozilla

ponowne uruchomienie kompa

ponowna instalacja

Złączono Posta : 22.08.2005 (Pon) 18:56

a jeszce przy okazjui żeby nie otwierac nowego tematu

jast jakieś inne rozszeżenie do mozilli które ma takie same funkcje jak adblock?? mile widziane linki

juz dawno tak robie nie odkryłes Ameryki - tylko trzeba troche pomyśleć ale fajnie że Ci sie udało