Mp3 Creative MuVo V200 nie wykrywana w kompie


(Rlk120) #1

Moja mp3 Creative MuVo V200 nie jest wykrywana w komputerze.

W żadnym porcie USB nie działa.

Co może być przyczyną?

Nie dawno miałem zmieniany BIOS, myślałem, że to coś da ale nie.

Jakieś propozycje?


(Krzychuu) #2

rlk120 , a jaki masz system?


(Rlk120) #3

WIndows XP Proffesional


(Technik Elektro) #4

a podłączałeś muvo pod inny komputer ??


(Rlk120) #5

No, właśnie nie, nie mam gdzie sprawdzić.

Ale kiedyś spróbuje, może inne propozycje ?


(system) #6

Odtwarza normalnie?

Nie frmatowałeś go?

Możliwe że coś z portem w odtwarzaczu ale naprowdopodobniej to coś z kompem.


(Rlk120) #7

Odtwarza normalnie, nie formatowałem, wszystko inne działa, to raczej nie porty USB.


(system) #8

No to komp. Podłącz gdzieś indziej to się przekonasz.


(Rlk120) #9

No dobra ale co komp?

Jak to naprawić?


(system) #10

Jak aktualizowałeś bios to może coś w mim, pozostałe rzeczy pod USB działają normalnie?

Albo coś nie tak w Windowsie.


(Rlk120) #11

Tak,

Przedtem było tak samo.

No ale co?


(klopas) #12

sprawdź na innym kompie moze cos sie stalo z odtwarzaczem...

gdzie? kolega/koleżanka


(Rlk120) #13

Sprawdze ale najwcześniej jutro będe znał odpowiedź


(Krzychuu) #14

rlk120 , a masz SP2? Bo ja jak nie miałem to nie działało też.


(Rlk120) #15

Niby jest napisane że mam :stuck_out_tongue:

Ale nie działa.


(system) #16

No to jak wgrywałeś piosenki :!:

Jak sprawdzisz to daj znać bo inaczej to nie wiem gdzie szukać.


(Rlk120) #17

Więc byłem u kumpla i tam też nie działa, jest napisane że nie można zainstalować urządzenia bo coś tam, macie jakieś dalsze rady?


(Krzychuu) #18

rlk120 , a może idź do sklepu gdzie kupiłeś i oddaj do naprawy :wink: ?

Poza tym włącz linuksa z livcd i zobacz czy działa tam.


(system) #19

To jedyne wyjście jeżeli nie działa na 2. kompie.


(Rlk120) #20

No już po gwarancji więc nie da rady no ale dzięki za rady, zostaje z popsutą :slight_smile: