Mu

Siema

Mam pare pytań odnośnie MU:

1. Czy ta gra jest fajna??

2. Czy pójdzie ona na viście ultimate x64??

3.Czy grafika w niej jest dobra??

1. Czy jest ciekawa i czy warto w nią grać??

Jeżeli nie znasz odpowiedzi na wszystkie pytanie odpowiedz na te na które znasz odpowiedz!!

Siema.

AD1. Gra owszem na początku fajna, ale szybko się nudzi (przynajmniej u mnie tak było),

AD2. Nie wiem grałem tylko na XP,

AD3. Dosyć dobra,

AD4. Jedyne na czym polega to nabijanie lvli i zdobywanie itemów, czasem PVP, moim skromnym zdaniem szkoda czasu.

Pozdro.

1. nie

2 nie

3 nie

4 nie

nazwij temat konkretnie.

Wiesz co? Ściągnij jakiś client i zainstaluj, zobaczysz sam!

Jeśli znajdziesz sobie fajne towarzystwo można się bawić długo. Wiesz, znasz angielski to pogadasz, poznasz wiare z wenezueli, rosji, stanów…

Sam się przekonaj ;]

Grafika jest dobra, ale mało ważna w sumie bo chodzi o grywalność.

Ja nielubie globala ! Przeludnienie, pelno PK, sami KSerzy !

Proponuje grac na prywatnych serverach.

Mniej wiary-mniej sie tnie, szybki lvl, fajna atmosfera !

Proponuje http://www.zhypermu.com jest tam season 2 nowe mapy, itemy, mooby.

Sa tam nawet itemki ktorych na globalu niema !

MU Online nie szokuje grafiką jak na dzisiejsze czasy, ale za to ma nieduże wymagania sprzętowe. Czy da się uruchomić na Viście, to nie wiem - musiałbyś popytać na forum MU.

Gra jest fajna z tego względu, że gra w nią bardzo dużo ludzi (mówię o serwerze globalnym) - można poznać na prawdę ciekawe osoby.

Prywatne serwery owszem, sę fajne, ale nie wszystkie. Jeśli jest na jakimś ustawiony szybki awans w poziomach (zwiększony przyrost doświadczenia za zabijanie potworów) to odradzam grę na nim - gra się tym szybciej znudzi. Dodatkowo prywatny serwer powinien też mieć jak największą społeczność, bo bez tego gra dużo traci.

Przyznam szczerze, że ja akurat wolę global z racji ilości graczy. Nawet pomimo tego, że jest tłok, złodzieje, itp. Jak dla mnie, gra jest dzięki temu ciekawsza, bo trzeba uważać z kim się zadaje. W końcu to tylko gra i część ludzi woli się trudnić złodziejstwem i machlojkami. :cfaniak:

Pewne sposoby “wykorzystywania okazji” są dopuszczalne, ale za wiele z nich moża zostać ukaranym przez game master’ów albo administratorów.

Żeby się dowiedzieć, co jest dopuszczalne, a co nie jest, trzeba… zagrać :slight_smile:

zagraj sobie w MuOnline 3d

ZhyperMu ma kamerke 3D :mrgreen:

Ale powiem ze wyglada to tragicznie ! :-x