Multiplayer z ludzmi z forum :)

Witheld : cos kolo 2x2.4, 2 gb ramu i costam jeszcze :stuck_out_tongue: serv na linuksie na podstawie debiana.

serw cs’a jest na 80.48.4.3:27015

wiec jak jest jakis serv pod linuksa do tej gry ?

poprawka, mam juz serwer pod linuksa zaraz zabiore sie za eksperymenty :stuck_out_tongue:

server stoii: 80.48.4.3:27910 - laczymy sie albo wyszykujac serva albo przez connect i ip servera. O ile się nie myle :stuck_out_tongue:

nazwa: TaOs server 4 dobreprogramy.pl

no … do cs’a nie można tego porównać,

ale jak na grę MP za free to jest super :smiley:

Ciężko mi ustawić sensivity …

Tak za duże, tak za małe …

W cs mam na 1 :smiley:

Pozatym nie mogę dać full screena (rozdziałka 1024) …

Chętnie zagrałbym z kimś z forum :stuck_out_tongue:

Bo z TaOsem grałem,

ale taka gra w dwie osoby to :-x

Ja miałem zainstalowane, i całkeim ludzi z forum jechałem, no ale cóż długo serva nie było i odinstalowałem gierkę :wink:

L337 Crew : w opcjach masz full screen pod rozdzielczoscia :stuck_out_tongue:

nawet fajnie sie gra, zapraszam do gry. Ping jest na prawde fajny.

ja mam wszędzie fajne pingi :slight_smile:

W cs to zawsze jestem jednym z najmniejszych pingoli i nigdy nie laguję :P:P

Fajnie by się grało,

ale musi być min. 6 osób !!

Żeby drużyny były minimalnie po trzy osóbki :slight_smile:

Złączono Posta : 12.07.2006 (Sro) 23:06

TaOs nie da się wejść …

WSAECONNRESET from 80.48.4.3:27910 … czy coś …

już naprawione, serv biega :slight_smile:

Dobra to niech ktos wlazi na ten serwer, bo ja juz czekam :slight_smile:

Czekam na was na serwerze TaOs -a :smiley:

Złączono Posta : 13.07.2006 (Czw) 11:35

U mnie to samo właśnie :frowning:

juz nalazlem problem, server po zakonczeniu limitu czasu -> standardowo 20, nie zmienial mapy na nastepna. Prawdopodobnie to wina niedopracowania servera, wiec ustawilem limit czasu na 999 i limit fragow na 999, respawn na 0 :slight_smile:

TaOs ustawienia są sii ale problem nadal istnieje :-x

Wlasnie, ja też wejść nie moge :?

Mnie się wydaje,

że to wina minimalizowania okienka …

Jak postawiłem serwa - grałem z kolegą - zminimalizowałem, żeby mu napisać coś … to on nie mógł się ruszać :expressionless:

L337 Crew : tylko że wiesz… ty masz windowsa, a server jest na linuksie i nie jest “minimalizowany” tylko postawiony na screenie. Serwer się wyłącza bo nie może zmienic mapy = błąd serwera gry. Proponuje raczej ustalic godzine o ktorej bedziemy grali i wtedy bede server zakladal. Tak bedzie latwiej i szybciej.

A to trza zmieniać mapę ?? Nie mozna ustawić żeby ciągle była jedna i ta sama mapa ?? Bez limitu czasu, fragów itp a wtedy (IMHO) nic nie powinno się zmieniać 8)

piotrekjunior tylko po co wtedy grac? zeby sobie postrzelac ? nudą powiewa :stuck_out_tongue:

Ale przynajmniej server stoi no nie 8)

Z opóźnieniem, ale jeżeli macie wolne miejsce to się dołącze niedługo :wink:

ja też chętnie bym pograł ale nie mam z kim może ktoś się zgłosi żeby grać ze mną i z paroma innymi osobami z forum?? tylko nie wiem jak się do kogoś przez IP podłączyć :?

Pozdrawiam

Włączasz Grę , naciskasz ~ (bez shifta)

i wpisujesz connect xx.xx.xxx.xx:xxxxx

Panowie. Mamy wekend nie trzeba iśc do szkoły ( :lol: ) więc niech ktoś założy server i gramy :slight_smile: