Na czym macie pocztę?

GMail i hotmail.

HEHEHE No pomyłka zamyśliłem się już post poprawiono :wink: Taki life :smiley:

Boże jedna pomyłka z tym .pl w gmail i aferę robicie. jak ktoś jest kumaty to wie i co chodzi… :?

Złączono Posta : 29.06.2007 (Pią) 20:12

A tak sobie offtopuje wiesz :slight_smile:

Chce zmienić maila na lepszego i chce poznać opinię użytkowników :slight_smile:

Złączono Posta : 29.06.2007 (Pią) 20:14

A i soccer naprawdę nie mogę z edytować tej ankiety… Nie wiem czemu… Może dlatego, że już oddano w niej głosy

mialem konto na o2.pl ale pewnego dnia nie moglem sie zalogowac (system uparcie twierdzil ze podaje zle haslo), zwrocilem sie z tym do administracji o2.pl ale zostalem olany wiec zalozylemkonto na konto.pl i wszystko bylo fajnie do momentu gdy przestaly do mnie dochodzic maile (moglem tylko wysylac)

obecnie mam gmail.com i jest ok

hotmail

gazeta.pl

Tak ja tam mam i nie docierają do mnie wiadomości…

ja mam 4 konta na o2 na wp na onecie i na interii

no ja tez mam na o2 i rowniez zadowolony jestem ale za to podobno jest jakas nowa stylizacja poczty na o2. Tylko trzeba w jakis link kliknac aby przelogowalo ktos wie cos moze?

WP i o2 :slight_smile:

Ja mam na neostradzie =)

Ja mam na interii, wp i… GOOGLE :mrgreen:

I na serio, cały spam w gmailu ląduje w specjalnej skrzynce i później decydujesz: wywalić lub nie + ponad 2GB miejsca :faja:

Zauważ że autor zamieścił w opcjach wybory także pocztę Gmail :stuck_out_tongue:

Ja byłem do wczoraj bo już mam dosyć reklam :twisted:

Miałem na o2 i Gmail , ale zrezygnowałem z o2 zakładając drugie konto na Gmail.

Polecam Gmail - Zero reklam i spamu i przesyłka do 20 MB :lol:

Zaraz ktoś napisze że na Interii jest do 50 MB, ale na Interii nie otwierają się zdjęcia w miniaturkach :stuck_out_tongue:

:x a przupadkiem to nie to samo?? ja mam na wp tylko. nie chcę mi się więcej zakładac i wydaje mi sie żę jak na dziecko wystarczy :wink:

NIE, dlatego że spam to niechciana poczta, a reklamy przesyła sam portal o2 :stuck_out_tongue:

Ja posiadam na wp.pl, gmail.pl, o2.pl

:o :stuck_out_tongue: http://gmail.pl/

gmail.com :lol:

Ja mam na internecie :stuck_out_tongue:

a ja mam na http://www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzab … fghijk.com

Ja mam na gazeta i na o2 :wink: