Na peryferiach rozumu lub w oparach absurdu ;-)

Zakładam alternatywny topic do Liska!

Propozycja jest taka!

Założyć dział o nazwie jak wyżej, który będzie alternatywą dla bana. Niegrzecznych userów, którzy dostali 3 ostrzeżenia od moderatorów zwane “kaftanami bezpieczeństwa”, będzie dyrekcja umieszczać w nim na miesiąc jako zsyłkę. Dostęp do tego działu będą mieli tylko banici, którzy będą ostro moderowani aż się nauczą porządku!

Ja chyba pierwszy tam wyląduję?

O tak masz pierwszeństwo :smiley:

Nietylko jako pomysłodawca! !!

Moznaby przeprowadzic sąde co inni myslą o tym pomysle. Propozycja ciekawa,godna uwagi :wink:

Mi to rybka :wink:

Ja bana nie miałem ani razu :stuck_out_tongue:

Ale są tacy, którzy usilnie sie o niego starają :wink:

Pomysł fajny- popieram :smiley:

Mi też się pomysł podoba :slight_smile:

Ja też i nie mam zamiaru mieć :slight_smile:

Bylem jakis czas na innym forum i taki dzial tez widzialem i mysle ze to dobry pomysl :wink: Popierram :!:

…a jaka nazwa?

Kto jest za …

Kto przeciw …

Kto sie wstrzyma …? JA :wink:

Tego jeszcze nie grali! Komisja śledcza na forum?

Co prawda z forum powoli zaczyna się robic wesołe miasteczko,ale pomysł mimo,iż abstrakcyjny,to całkiem Ciekawy… Tylko ilu mamy takich osób którzy zasługują na bana?? Dział by świecił pustkami :frowning:

Chyba troche przesadzasz…

To jest raczej powód do radości :slight_smile:

:lol: :lol: :lol:

I co niby Ci banici mieliby tam robić i o czym mówić…? Przecież nie będą sobie snów opowiadać… :hahaha:

Gorzej jak jeden tam posiedzi samotnie przez dłuższy czas - to już nic mu nie pozostaje, tylko monologi ciągnąć - bo przecież musi się nauczyć porządku… no chyba, że modek się zlituje i trochę z gościem pogada! :smiley: :smiley: :smiley:

Już nie mówiąc o tym, że nikogo się nie przymusi do bytowania w takim dziale, więc z resocjalizacji mogą być nici!

Jak dla mnie pomysł… :x :x :x

Jak dla mnie także pomysł marny… Jaki banita bedzie chcial siedziec w takim dziale? W koncu jak dostal bana to ma wszystkich w :x i od razu opuszcza forum… na zawsze lub powraca pod innym nickiem :slight_smile: tak wiec moim zdaniem marne szanse powodzenia.

…do bani!

W końcu emotikonka przy tytule, wszystko wyjaśnia!

galaktyczny pomysł :!:

będzie to swoiste Alcatraz dobreprogramy :hahaha:

najwięksi zwyrodnialcy forum w jednej kupie :!: :twisted:

Snake Plisken i te sprawy :smiley: :smiley: :smiley:

oj kerimus skąd ty bierzesz te pomysły :roll:

W końcu jestem nie z tej ziemi (bajki) !!

Na razie staram się jak mogę (poprawić) i szpachluje sufit!