Czy dobre pobrałem.
To nie wiesz co pobierasz :roll:
Wejdź w “pomoc” i zobacz “O programie…”
Wiem. ;] LEcz wszyscy mają jakąś nazwę Gran Paradiso, a ja Minifield. W pomocy pisze, że to Minifield.
Wiesz, czy tak ci się wydaje? :lol:
Jak by co, to tu jest LINK do Gran Paradiso 
…no i dla zainteresowanych:
Jeszcze do niedawna była tylko wersja 1.5, nagle rozmachu nabrali, 2 nie wyszła i już nad 3 pracują 
Chociaż nie używam FX ale pobrałem wersję testowa 3 no i nie powiem nawet fajnie się prezentuje, strony w miarę szybko…godna polecenia tym którzy nie doznali jeszcze możliwości OPERY…;]
z tego co gdzieś czytałem prace nad 3 trwał równolegle z pracami nad 2, ponadto trwają ponoć wstępne prace nad 4, a to wszystko z powodu długoterminowego planu wydawniczego mozilli
Chcą dogonić Opere czy co 
Wszystko fajnie, ale obawiam się komentarzy niektórych użytkowników.
Podobnie było z Windowsem.
MS wydał Vistę i na vortalu był jakiś news o tym, że ludzie mogą wysyłać swoje pomysły do firmy, by stworzyć nowy system.
Były komentarze w stylu: “Vista dopiero wyszła i już nowy system?” “Najpierw trzeba załatać dziury” itp.
Nie jestem przeciwnikiem Firefoxa, ponieważ sam z niego korzystam, ale mógłbym zamienić się w takiego przeciwnika i napisać o Firefoxie to, co ludzie pisali o Vista i nowym systemie…
To tyle co miałem do powiedzenia.
P.S. Ludzie raczej nie mają nic do Firefoxa, co innego gdyby miał wyjść IE 8.0… oj wtedy by się działo :mrgreen:
Pojawiła się właśnie Alpha 2 jab by kogos interesowało…
Właśnie pobieram Alpha 2.Zdam relację.