Nagroda za milionowy post na forum

Co sądzicie o tym, aby osoba, która napiszę milionowy post na forum otrzymała nagrodę od vortalu? (jeszcze trochę postów trzeba napisać, ale lepiej pomyśleć trochę wcześniej o nagrodzie, np. jakiejś licencji :mrgreen: )

oj stary, tobie zostało tylko 999892… :stuck_out_tongue: powodzenia :smiley:

Jemu chodzi o …

Jeżeli zafundujesz nagrodę to tak.

a powiedz mi shadick jak udowodnić, że to właśnie dana osoba napisała ten post…

np. Twój ma numer --> 1152156

a mój --> 1152163

Wszystko można :wink:

Airborn admin może wszystko :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 16.07.2007 (Pon) 14:42

to troszke ponad milion :stuck_out_tongue: Forum nie uzupełnia pustych miejsc po usuniętych postach, dlatego tylko admin może sprawdzić który post ma jaki numer.

czyli milionik już dawno przekroczony :stuck_out_tongue:

możesz sprawdzić ID postu, ale nie wiesz jakie ID będzie miał milionowy post, chyba że wiesz ile postów zostało skasowanych (ich ID nie ma w bazie już)

shadick nie martw się jeszcze wiele jubileuszowych liczb da się załatwić ;). A nagroda? Proste hehe każdy user wpłaci 1zł na konto :lol: .

hehe

Nawet by była fajna sumka jakby 1/5 userów wpłaciła po 1zł :slight_smile:

wszystko da się zrobić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ; to była tylko propozycja…

to co płacimy po złotówce i fundujemy mi wakacje? dobre, nie? Ja wpłacę dla poświęcenia 2zł, żeby nie było :slight_smile: Nikt nie poczuje się pokrzywdzony, bo każdy mnie lubi. :wink:

:x :mrgreen: :lol: ja to jednak ciemniak jestem…

jakiś fajny okolicznościowy dyplom jak to w szkole powszechnej bywalo :stuck_out_tongue: