Najlepsza alternatywa do Gadu-Gadu 7

a na co zamienić GG jak się ma Vistę? Ten system z GG bardzo się nie lubią… nie chce zamienić siekierki na kijek. Co polecacie do Visty?

Pierwsze słysze. Ilekroć widziałem i pracowałem na Viście Gadu-Gadu chodziło bez zająknięcia - czemu?

Na Kadu.

GG chodzi bez zająknięcia i owszem ale Vista się sypie… :confused: Znikają ikonki na pasku zadań oraz cały pasek się przesuwa w lewo, nie można otworzyć zminimalizowanego okna bo ucieka w lewo. po naciśnięciu start rozwija się, ale nic nie mogę w nim kliknąć. Każde okno zamienia się w pustą ramkę itp. Jedyne wyjście to ctrl+alt+del no i uruchomienie komputera ponownie. Nie jestem odosobnionym przypadkiem :stuck_out_tongue: Ale to już inny problem. Wyczytałam tu i ówdzie, że to problemy najprawdopodobniej związane z GG. Tak więc chce to sprawdzić i zamienić komunikator na inny. stąd moje pytanie :slight_smile:

Wiele osób już w tym temacie odpowiedziało, ja powtórzę: AQQ. Na razie polecam wersję AQQ 1.4, a gdy zostanie rozszerzona funkcjonalność AQQ 2.0 to polecam właśnie tę wersję :slight_smile: