Najlepsza muzyka na dyskoteke:)

Dla przyszłych :smiley:

Siemanko wszystkim :slight_smile:

widze ze macie problem z muzyka ;]

dam wskazowki poniewaz jestem juz dj-em na wyzszym poziomie :slight_smile: na poczatek dyskoteki najlepiej puscic 1-2 piosenki z lekkim podbiciem basu (zeby publicznosc wiedziala kto tu rzadzi) bez roznicy czy to hause czy techno. po tych piosenkach najlepiej jest zalaczyc cos znanego ;] np kilka starych hitow z disco polo np cliver - chodz kochanie albo boys - jestes szalona :wink: wiem ze muzyka disco polo nie nalezy do muzyki bardzo ambitnej ale coz wazne zeby dyska wypalila no nie? :slight_smile: po disco polo proponuje przejsc na muzyke pop-hause pozniej 1-2 piosenki wolne typu : timberland - apologize albo backstreet boys - all i have to give sa to moim zdaniem piosenki do przytulania najlepsze jakie moga byc na dysce :wink: ( oczywiscie moge sie mylic) po tych 2 lub 3 wolnych piosenkach najlepiej przejsc na haus’a zblizonego do tranc’u lub muzyki dance. pozniej klekajcie narody :smiley: zaczyna sie :slight_smile: impreza rozkrecona :smiley: jazda jak ich malo :wink: musi byc duzo znanych hitow oraz masa muzyki Trance oczywiscie tez nie przesadzac bo sie znudzi chyba ze sa to naprawde dobre kawalki dobrych wykonawcow takich jak Armin Van Buuren albo Dj Tiesto czy tez Paul Van Dyk. to naprawde dobra muza. napisze teraz kilka tytolow ktore sprawdzaja sie na dyskotekach :wink:

Andy Duguid featuring Leah - wasted

carl b - just a thought

rachael starr - to forever

cressida - 6am

Armin Van Buuren - shivers

Delerium Featuring Sarah McLachlan - silence

Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - in and out of love

Blank & Jones -Flowtation (BasseBeats remix)

Dj Tiesto - Impulz 98

Fragma - tocas miracle 2008

Fred Baker vs. Keyboard Kids - All Of Us (Fred Baker Remix)

Jes - imagination

jes - ghost

Jesselyn - Omnia (Tech-Trance Mix)

John O’callaghan - Big Sky (Agneli & Nelson Remix)

Jonas Steur feat. Jennifer Rene - Fall into Pieces

Not Complete DJs - Happiness

DJ Tiesto - Motorcycle - As The Rush Comes

Rank 1 - Beats@Rank1 Dotcom (Original Mix)

Push - Universal Nation

ronski speed - all the wave (original)

simon patterson - smack

Timbaland - Apologize

Papa D - Będziemy Tańczyć

Fergie - Glamorous

Dj Bounce - Close To You <----to zalezy kto co lubi :wink:

Coolio - Gangsta’s Paradise

Ashley - Dwa serca <— jezeli publicznosc sie bawi okej mozecie puscic ta piosenke miedzy dwoma piosenkami wolnymi

Akcent - Kylie

Impuls - Znalazłem ciebie

toples - wystarczysz mi ty

mega dance - Zabierz mnie do domu

mega dance - wypijmy za

Natalka Karpa - A Kalyna Ne Verba

JUST 5 - Kolorowe Sny

BOYS - BIBA

Arash Feat Shaggy - Donya

ANTHONY MOON - HOW CAN I LOVE YOU (ALCHEMIST PROJECT MIX)

Akcent - Pszczolka Maja

akcent - Dziewczyna z klubu disco

cliver - chodz kochanie

Boys - Bierzesz co sie da (techno mix)

BOYS - jump

ANGINA - DLYA TEBYA <— dobre na bezczynnosc :stuck_out_tongue:

baby alice - mr dj

Basic Element - why

Basic Element - To You

BasseBeats - Can U Feel It (extended mix)

Basshunter - Dota

danzel - jump

Clubbasse - Put Your Hands Up

Clubraiders - Move Your Hands Up

Max Farenthide & DJ Hubertuse - 2 Me

Max Farenthide - Take My Hand

MaX FaRenThiDe - SliCe Me NicE

M2M - Mirror Mirror (Power Dance Mix)

Modern Talking - Brother Louie 2004 (Dj Moraz Club Mix) <---- bardzo znana i lubiana piosenka :wink:

N’Joy - dawid bas

Pakito - Blue Moon City

Pakito - Blue Monday 2007 (Club Mix)

Red Sky - Beautiful

hej hej dobry dj

Jeckyll & Hyde - Time Flies

JJ Flores & Steve Smooth - Time for love

Supermode - Tell Me Why

Sorki ze sie rozpisalem ;] ale mniej wiecej takie piosenki sa najlepsze oczywiscie moznaby duzo wiecej wymieniac :wink: mam nadzieje ze sie przydalem troche i pomoglem mniej wiecej :wink:

w razie pytanek pisac na moje gadu :1594778

Niech Muzyka Was Pochłonie :smiley: :smiley: :razz: :slight_smile: :slight_smile:

djmateo39 , na jakich Ty imprezach grasz z kawałkami typu:

JUST 5 - Kolorowe Sny

BOYS - BIBA

hej hej dobry dj

Boys - Bierzesz co sie da (techno mix)

BOYS - jump

Sorry nie urażając czy coś ale ja bym Cię normalnie wygwizdał :wink:

W każdym szanującym się klubie Dj ma władze i gra “pod siebie”. Jeśli lubią ludzie Twój styl to przychodzą a jak nie to nie. W “gorszych” klubach manager mówi jaki rodzaj muzyki w jakich proporcjach ma być grany.

To chyba tyle :wink:

hehe. wiem ze disco polo to osry kicz. ale nie moge prowadzic imprezy jezeli wszyscy beda siedziec bo np muzyka trance nie przypadnie wiekszosci do gustow. oczywiscie masz duzo racji. ale pamietaj ze dj ma satysfakcje jezeli wszystcy sie dobrze bawia. a i jeszcze jedno :wink: muzyke disco polo puszczam tylko po 4-5 lub 6 piosenek w ciagu np 3h imprezy. a jak narazie to wszyscy sie dobrze bawia przy muzyce jaka gram ;] i nie mysl sobie ze nie znam sie na muzyce. kiegy np gram dla gimnazjum nie puszczam disco polo tylko muzyke klubowa haus’a troche techno i popu. ale zdarzaja sie przypadki kiedy gram np dla podstawowki. wtedy wiesz nie moge puszczac wkolko muzyki trance haus’a lub tranca bo np nauczyciele nie koniecznie beda zachwyceni…kiedy puszczam disco polo to tylko wtedy kiedy mam prosbe od dyrektorki na poszczegolne piosenki. takze wiesz probuje trafic w gusta kazdego imprezowicza. Pzdr

szczerze mówiac, po przeczytaniu twoich postów spodziewałem sie czegoś ambitniejszego

kazdy dj powinien dzielic sie muzyka ze wszystkimi ludzmi ktorzy wiedza po co przychodza no nie? gram tam gdzie mam mozliwosc w koncu lubie sie dzielic muzyka.

Boże , Ludzie , Luzik :lol: Spokojnie . Nie przechodźcie z muzą już niżej niż się da . Zapodam Pare Fajnych Kawałków . Przy Których 6 klasy i gimnazjum potrafią się bawić . :stuck_out_tongue: Dobra zabawa to nie tylko techno i hip hop . Na Dyskotekach Szkolnych wszyscy muszą się ruszać więc macie trochę moich kawałków , których słucham na co dzień.

Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes To Save The World (better version)

infinity 2008

uciuany giecik

Głogów-Jamanda Emma

verba-moglismy

DonGURALesko - El Polako

Pakito - Livin’ On Video

flipside_feat._piper_-_happy_birthday_(radio_edit)-cmp

BRITNEY-SPEARS—Breack-The-Ice

Long Distance - Brandy

Sexplosion

DonGuralEsko - Złote Maski

sokol_and_pono-w_aucie_(feat._jedker_realista_franek_kimono)-tet

Afromental - Radio Song-mp3.teledyski.info-

Akon - Dangerous

Alchemist_Project_-_Music_Is_My_Extasy__Vinyltronic_Remix_clubbers-1-.pl

bo ja tanczyc chce

Bum Kanikuły & Cliver - Zaufaj Mi 2o07

c-bool - house baby [www.MP3-find.eu]

Crazy Loop - Mm Ma Ma

Dj East Clubbers - Sextasy

DJ Antoine - Find Me In The Club

Dr. Stay Dry Feat. Lumidee - Dont Sweat that (high quality)

East Clubbers - Drop

East Clubbers - My Love

East Clubbers - Where Are You

East_Clubbers-Happy_(original_version)

groovebusterz - talk to me www clubbers pl

Just Dance-lady gaga

key piano RamzeS SpeeD- TEN UTWÓR SAM ZROBIŁEM NA FL STUDIO NA NECIE JEST LINK

Moris - Desire (original)

Nasze Bloki są ■■■■■

NeYo-So sick

No name

Piraci z Karaibow - Hes a pirate(2)

poker face

protector - holandia

Protector brzeski-Dj antex party

Protector super muza! !!

Sexy Bitch - Akon Feat. David Guetta 2009

Titanic

Verba - Mlode wilki cz

Trzeci Wymiar-Dla Mnie Masz Stajla

Yeah-Usher_f.LilJonLudacris

Flo Rida - Low

Mam doświadczenie bo urządzałem już z 5 takich dysk w 4 , 5 i 6 klasach więc luzik . ZAUFAJCIE !!

Dodane 28.02.2010 (N) 12:16

Dj mateo 39 ma racje Trzeba trafić w gust :smiley: muza :smiley: :smiley: Nie długo bede robil muze dla gim 1 wiec tez puszcze to i bedzie dobrze ;p :smiley:

A ja zaproponowałbym dorzucić coś z starych dobrych eurodance np. La Bouche, Real McCoy, czy Corona, Culture Beat czy Dr. Alban…

Dodane 28.02.2010 (N) 14:22

Oczywiście przy eurodance młodzi w gimnazjum bawić się nie bedą ale osoby z wiekiem okolo 30 lat napewno pobawią się przy tym gatunku…

za stare na 15 latków hehe xD ale też może być. Szanuje wypowiedzi innych . :razz:

A ja proponowałbym zwracać uwagę na to, że pytanie zostało zadane w 2006 roku a ostatni post napisano w 2008 =D>

Pozdrawiam!

Moglibyście podać jakieś fajne nowe kawałki w remiksach dyskotekowych?

Tylko proszę nie takie jak kolega delicjoza napisał wcześniej, jakieś archaiczne nuty wynalazł.

Coś nowego, ostrego i z mocnym brzmieniem.

Najlepiej podajcie linki do pobrania:)

Pozdro i dzięki:)

Taki na przykład remix Buurena http://www.youtube.com/watch?v=GRjvubdvY5I

:arrow: http://fabrykamuzy.pl/player?streamId=16

a dokładniej ESKA Club. Jakoś najbardziej podchodzi to do muzy klubowej, nie to co te mózgotrzepy…

Zależy dla kogo jest to impreza. Jeśli urządzasz imprezę w domu lub na działce gdzie alkohol będzie wchłaniany w litrach to jak najbardziej możesz puszczać od samego początku do końca disco polo plus ewentualnie jakieś techno z mocnym bitem i możesz być pewny że wszyscy będę się świetnie bawić :wink: Natomiast jeśli jest to impreza “na trzeźwo” to posłuchałbym użytkownika djmateo39 plus dodał od siebie kilka ciekawych nutek.