Najlepszy polski bokser

Głosujemy na najlepszego polskiego boksera, nie musi być taki który jeszcze jest na ringu. Kolejność alfabetyczna. Ja głosuje oczywiście na Andrzeja Gołotę.

Oczywiście ze Andrzej :mrgreen:

Za sukcesy które osiągnął, ale także za stworzenie nowej jednostki SI:

jedna GOŁOTA = 53 sekundy

gołota, michalczewski walczył z kelnerami i był niepo0konany w niemczech podobnie jaki klitchko i cała reszta bokserów walczących w niemczech. bonin to był dobry ale jak w polskiej lidze walczył w truso elbląg i w kazamatach (dyskoteka) obijał piajnych małolatów

Naturalnie Gołota, przemawia za nim fakt ze walczy w wadze cieżkiej a nie “kelnerowej”

Złączono Posta : 08.07.2007 (Nie) 10:32

Jeszcze Włodarczyka mozna do ankiety dodać

Najlepszy bokser w Polsce to Tiga-Suczka mojego wujka. A jeśli chodzi o pięściarzy *( bo tak się ich poprawnie nazywa) to oczywiście Andrew

ehh nie dodałem diablo włodarczyka, zapomniałem :frowning:

Złączono Posta : 08.07.2007 (Nie) 11:40

nie rozumiem jak może wygrywać w tej ankiecie michalczewski, z kim on walczył?! w jakiej federacji ? jakiejś wbo czy coś takiego, kto o nim słyszał za granicą… :roll:

a gdzie Saleta??

a kto to jest saleta jakiś? temat to chyba najlepszy polski bokser

Pasuje tutaj bardziej niż David Kostecki i Tomasz Bonin.Swoją droga przydałby sie jeszcze Maciej Zegan.

o paru pięściarzach zapomniałem, przyznaje

Gołota :wink: nawet tak nazwałem kota bo ostatnio tak podrapał psa sąsiadki (jamnika) że mi sprawe chciała założyć :stuck_out_tongue: Ale wiadomo ze Andrzej był jest i pewnie jeszcze bedzie najlepszy w tym sporcie :lol:

Adamek :stuck_out_tongue: chociaż Gołotę i Michalczewskiego też cenię

Głupie reklamy w TV robią swoje… ;/

nie każdy dobrze zna się na boksie, taki tajger mihalczefski to potrafi śmiać się, że gołota uciekł z ringu z tysonem, tym czasem sam nigdy nie odważył by się z nim walczyć, poza tym tyson był pod wpływem marihuany

Czywiście Andrzej Gołota to jest prawdziwy bokser :stuck_out_tongue:

co tu dużo mówić - Andrew walczył w stanach, każdy kto interesuje się choć trochę boksem na świecie go zna. Tajger Ueber Alles walczył w niemczech i znać go mogą jedynie tam i u nas w polsce.

A czy marihuana uczyniła go silniejszym??

może tak, może nie, ale są jakieś zasady chyba. tyson to psychol, poczytajcie jego biografie chyba 8 lat siedział za gwałt, odgryzł ucho, dużo miał takich wybryków

Powiedzmy sobie szczerze, że Andrzej mógłby być mistrzem świata już dawno temu ponieważ ma świetne warunki na boksera w wadze ciężkiej, ma wzrost, dosyć długi zasięg ramion, niezły cios ale niestety ma słabą psychikę oraz nie ma wytrzymałości na ciosy, co go pozbawiało kilka razy ważnych zwycięstw. Na przykład taki Kliczko (wczoraj rozbił lewymi prostymi jak chciał Brewstera z którym Gołota w 1 rundzie przegrał) też miał problemy z wytrzymałością na ciosy oraz kondycją ale poprawił się i teraz jest mistrzem świata i według mnie jest najlepszy obecnie w wadze cięzkiej.

Ale nic nie odbiera Andrzejowi tego, że do tej pory jest najlepszym Polakiem w wadze cięzkiej :).

Dużo się też mówi, że Andrzej uciekał z kraju przed mafią…