Najlepszy program p2p

z tych co używałem najlepiej spisywał się DC++ i jego bym obstawił wsród najleszego programu p2p. kazza z emulem (przy wysokim id) pobierała z podobną szybkością. natomiast co do sieci torrent. to raz trafiłem na dobry upoload i miałem prędkosć zawahąjąc się między 1.5 mb a 900 kb/s. porównując do dc ++ to prędkośc kilka krotnie miałem powyżej 10 mb/s :wink:

masz bardzo dobre łącze - pozazdrościć

kto ja :? ja mam łącze do 256 kb :expressionless: trzeba trafić na dobry upload i to wszystko :slight_smile:

jak możliwe żeby prędkośc pobierania na łaczu 256 kb mogła mieć 10 mb/s :o

w sieci lokalnej jest to możliwe.

eDonkey i Bear Share są według mnie najlepsze. Ten drugi podczas instalacji dużo syfu się pcha, ale jak się usunie to program wymiata :smiley:

1. eMule

2. DC++

3. SoulSleek.

bearshare i tak wymiata KOcham go poporstu! :slight_smile:

Złączono Posta : 18.07.2005 (Pon) 19:22

co usuwasz po instalacji bearshare??

Powiem krótko. Emule :smiley:

Sam DC++ jest dosc klopotliwy - trudno osiagnac dobre transfery, bo trudno znalezc kogos z szybkim uploadem. Najlepiej zaopatrzyc sie w “nielegalnego” klienta DC, ktory moze ciagnac od kilku osob na raz (zdarzalo mi sie od kilkudziesieciu na raz, kilkaset kB/s) - wtedy gwarantuje, ze cale lacze bedzie wykorzystane :slight_smile: (jezeli jest wystarczajaco duzo zrodel).

Wtedy wszystkie Kazy i inne badziewia wysiadaja - wiem co mowie: nigdzie nie da sie znalezc tyle danych co na DC.

A ponizej ciekawostka: jak mozna sciagac z DC++ (zwyklego :slight_smile: - i nie w LAN-ie tylko z zewnetrznego huba):

screen.jpg

http://www.superplayer.prv.pl/screen.jpg

(nie wiem czemu wstawienie obrazu nie dziala :|)

Mało ja z 500 ściągałem :slight_smile:

Po za tym w DC++ chodzi także o dobre skonfigurowanie.

Złączono Posta : 29.08.2005 (Pon) 21:43

A te nielegale, to często huby nie przepuszczają …

Ja uzywam eDonkey2000

kiedys uzywalem kazy imeshaa ale

muliły kompa :frowning: (szczegolnie kazaa)

Emule za wolno sciaga nie wiem dlaczego ale sie tak wlecze ze szkoda mowic :wink:

eDonkey THE BEST !!

ja używam eMule 0.46c MorphXT v7.6… nigdy mnie nie zawiódł Wink.png

Bit Comet SUXX…:confused: Bit lord lepszy…Prawie to samo a nie ma banów tak jak bit comet`ka :wink: Ja ciągne z torrentów przez BL a do LAN-u to DC.

u mnie jak ściągam to ani razu nie miałem uszkodzonego pliku i jakiegoś co ma być inny, a ściągnąłem już tym programem 7 giga i żadnych spywarów z niego nie nałapałem!

S_e_B_a Tez korzystam z Bit Lord’a ^^ Szybciej mi sciaga od Bit Comenta o jakies 2-3kb/s :mrgreen:

bearshare, ares, Open p2m

Jaką wersję Bitlorda polecacie?

BitComet i BearShare :lol:

Chciałem zamienić Shareaze ale nie mogłem sobie z NATem poradzić :stuck_out_tongue:

BearShare i Emule… nie wiem czemu, ale ten 1 ostatnio sam mi sie wyłącza podczas ściagania :confused: ale ogolnie oba dobre