Najnowszy Winamp szwankuje!


(system) #1

Zainstalowałem najnowszego Winampa v. 5.093 i od tego momentu nie chodzi mi ani radio ani telewizja.

Dotychczas było wszystko OK!

Co się stało, czy u Was są podobne objawy?

Może winny jest system, bo teraz moda aby wszystko robić pod XP a ja mam 98 SE!

A może Firewall coś blokuje, chociaż pili video z netu proponowane przez Winamp chodzą normalnie.


(fiesta) #2

Przypuszczam ze sa to chwilowe problemy. W domu mam wersję 5,093 i dzisiaj rano też nie chciało bufrować żadnej stacji radiowej. Teraz jestem w pracy i na wersji 5,092 jest wszystko OK.


(Duch) #3

kerimus podobnie jest u mnie i mojego kuzyna :lol: w najnowszym Winampie wogóle nie rusza ani radio ani tv :?

obaj z kuzynem mamy XP więc to napewno nie wina systemu :twisted: Nullsoft schodzi na psy :roll:


(boczi) #4

Nie jesteś sam. Ludzie na innych forach internetowych także mają taki problem. Jedynym wyjściem w tym momencie jest przesiadka na starszą wersję.


(system) #5

Z jednej strony ulga, z drugiej głębokie rozczarowanie (czytaj: #$@%^&^%$#@) :evil:

PS

Zdeinstalowałem najnowsze wydanie i zainstalowałem stare.

Niestety i tak nie chodzi. Gdzieś w rejestrach coś zostało zafiksowane i kuniec. :evil:


(system) #6

Mam nadzieję, że do czasu usunięcia tego buga, wszyscy po przeczytaniu tego topica poczekają z instalacją.

Chociaż do tego się przyda.

PS

Teraz mam dylemat komu dać "Pomógł"

Wszyscy coś wnieśli do sprawy a tak naprawdę nic nie pomogli, he, he, he!

I co teraz szanowni państwo???


(system) #7

Przecież w każdym topicu możesz dać tyle "Pomógł" ile chcesz - nie tylko jednej osobie :idea:


(m89) #8

tak naprawdę nikt nie pomógł a wszyscy zabrali głos ale wracając do winampa to przestroga tyczy się tych co bawią się w radio i TV z netu ja tam powiem że poprostu drobny błąd przy poprawianiu poprzedniego sie zrobił i tyle nie ma co krytykować null softu bo to się zdarza


(system) #9

Ale co dalej, gdzie łatka? :shock:


(m89) #10

jak już to wyjdzie nowsza wersja z poprawionym bugiem i być może nowym 8) albo już bez błędów aż tak poważnych :slight_smile:


(Duch) #11

dziwne :expressionless: u mnie poszło :?

odinstalowałem i wyczyściłem wszystko co się dało - zwłaszcza rejestr :!:

zainstalowałem wersję 5.09 i działa :roll:


(system) #12

Ja winampa na codzień nie używam, ale córka mnie pokraja na talarki!

Muszę gdzieś się schować dopóki nie wypuszczą nowszej wersji! 8)

Tzn. co konkretnie w rejestrze?


(m89) #13

nie bójcie się skoro tak głośno o tym błędzie (również na innych forach) to pewnie niedługo zostanie to poprawione


(Duch) #14

to znaczy za pomocą jv16 Power Tools zapodałem wyszukiwanie w rejestrze i wywaliłem wszystko co było Winamp :slight_smile: i tyle


(system) #15

A skąd to ściągnąć bo w vortalu nie mają?

Próbowałem wcześniej tej sztuczki systemowym regedit, ale nic mi nie wyszukał! :frowning:


(Michalkwiecinski) #16

Mają i to nawet dwie wersje:

Jv16 Power Tools :

:arrow: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=178 (darmowa, starsza)

:arrow: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=509 (płatna, ale nowsza


(Krzysieknd2) #17

Mam to samo ale to dziwne że pare dni temu działało. Nie instalowałem najnowszej wersji. Coś kombinują może?


(system) #18

Ja na razie spróbuje wypruć flaki w rejestrze i zobaczymy , czy poskutkuje?


(system) #19

co za shit i to ma być nowa wersja a miałem sobie posluchąć muzy :? no to sobie posłuchałem ja nic nie chce mówić ale to juz któryś dzień z kolei troszku przesadyzmu :?


(fiesta) #20

Darujcie sobie tego typu wstawki :twisted:

Tak jak pisałem są to jakieś przejściowe problemy, dzisiaj jest już wszystko w porządku, media (radio i TV) śmigają jak burza :smiley: