Najszybsze procki na forum [SuperPI] II edycja!

WSZtm bierz kompa ze sobą :stuck_out_tongue:

http://www.newegg.com/Product/Product.a … 6820148144

Teraz trzeba skołować te pamiątki - 600fsb na 2.1v i gitara 8)

A ja zastanawiam sie nad fatbodami… :slight_smile:

A w mojej sprawie ktoś coś jeszcze wymyśli?? Dlaczego nie zawsze mi sie uruchamia z daną prędkością ? Jakiś pomysł?

Słaba bateria od biosu / płyta automatycznie przywraca wartość do bezpiecznej.

Poszukaj w googlach

Przyślij mi ją albo McDracullo. Zapewniam Cie że bios się nie zresetuje. :slight_smile:

Swoją drogą Djablo mógłby przejrzeć na oczy i uaktualniać listę;/

Płyte przysłać?? A niby na czym bede miał pracować?? :stuck_out_tongue: Został bym bez kompa…

Zgadzam się w pełni.

dzisiaj wieczorem na 100% :slight_smile:

Złączono Posta : 19.10.2007 (Pią) 20:34

Uaktualniłem listę.

Wszystkie PW przejrzałem i wpisałem do rankingu tych których jeszcze nie było. Jeśli ktoś mi wysłał PW i nie dodałem go do rankingu niech napisze jeszcze raz PW ponieważ miałem zapełnioną skrzynkę i możliwe że nie doszło.

Pozdrawiam :slight_smile:

Mam dziwny problem. Mój proc ustawiony na 260x10=260Mhz@1,5V nie wstaje a 345x9=3109Mh@1,45V wstaje. Co może byc przyczyną?

Czasem konkretna z procem może nie działać na danym htt

Spróbuj przestawić na 261 to powinno wstać

próbowałem i nic :frowning:

No to kolejny, który ma podobny problem z DFI Infinity. Jesteś chyba drugi w PL. Mój na DFI nie wstawał na 250x10, ale już na 9 dochodził do 2800 :stuck_out_tongue: Z Orleansem fikał jak chciałem.

Jaka rev. tego procka? Kręciłeś Cokcgenem?

F2

Nie

No to spróbuj.

No to daj linka z jakimś opisem bo nigdy tak nie kręciłem.

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=182607

Nielicho…

Jak się ma A-C to się tak kręci

To wsyśnij i też tak wykręć . Każdy tak mówi " jak się ma… "

LN2 chyba.

Zorganizuj nam 50L ciekłego azotu, ja załatwie procka i mobo. Może WR nie będzie, ale to 7.5GHz powinno wskoczyć.

Złączono Posta : 21.10.2007 (Nie) 16:53

W programie masz dwa suwaczki. Jeden jest od zmiany prędkoći HTT, drugi od zmiany predkości PCI. Tego od PCI nie dotykasz a tym górnym zmieniasz odorbinę prędkość i wciskasz aply.