Narkotyki

Wielu osobom to imponuje i wiele osób próbowało już tego. Dlatego ciekawi mnie:

Kto już kiedyś próbował coś zapalić bądź jakoś inaczej spróbować tak zwanych miękkich narkotyków? Czy ktoś z waszego środowiska to bierze i czy macie styczność z takimi ludźmi? Czy spostrzegliście kiedyś jak ludzie to kupują? Jak zachowują się i co o tym mówią osoby którzy to biorą. Co Wy o tym sądzicie?

Znam ludzi, którzy brali, widziałem również. Ale to jest przecież chore, po co marnować swoje zdrowie. Ja nigdy tego nie brałem i nie będę brał. Nikt mi nie mówił jak to jest, zresztą i tak mnie to nie interesuje. Ich zdrowie, ich życie nie moje. Pozdrawiam :]

Nie i nie zamierzam.

Dotychczasowo nie.

Nie.

Sądzę, że podobnie jak osoby pijane.

Wiesz, piszesz, jakbyś chciał spróbować. :roll:

a co chcesz spróbować ?? nie polecam dziewczyno :] zmarnują się tak ładne usta jesli to twoje zdjecie w profilu :] :P:P

Ja nie planuję próbować, brać etc. To przede wszystkim nie byłoby fair w stosunku do samej siebie. Miałabym wyrzuty sumienia i bałabym się, że rodzice się dowiedzą. A poza tym reakcja organizmu i w ogóle, nie chciałabym nigdy stracić kontroli własną osobą i mieć jakiekolwiek luki w pamięci!

Nie i nie zamierzam. Wywołują depresje?

Nie zamierzam brać! Po prostu ciekawi mnie co Wy myślicie na ten temat.

Nie wiem. Ja nawet o tym nie myślę. Raczej mnie to nie ciekawi. Co innego napić się jakiegoś Alkoholu raz na jakiś czas, niż zarzyć narkotyki. To drugie na pewno jest dużo groźniejsze

Myślę, że zdrowiej się napić od czasu do czasu niż ćpać :stuck_out_tongue:

moim jedynym narkotykiem jest komputer i nie zamierzam rezygnować :wink:

a poza tym, to nie biorę, nie chcę i nie mam zamiaru zażywać narkotyków

jeśli zaś inni chcą, to ja mam to gdzieś, niech się trują :stuck_out_tongue:

witam, z narkotyków paliłem jedynie trawę(100 lat temu :-D) , efekt podobny do alkoholu, ale nie polecam, szczególnie łatwo w młodym wieku przeskoczyć

na twarde narkotyki :frowning:

oooo wreszcie coś sensownego… oczywiście trzeba mieć skończone 18lat!!

Jeżeli chodzi o tzw. “miękkie narkotyki” to nie jest to tak niewinne jak mogłoby sie wydawać. Niebezpieczne są szczególnie w młodym wieku. W dużych ilościach lub zażywane regularnie powodują nieodwracalne zmiany w organizmie. Szczególnie szkodzą naszemu mózgowi. Znam kilka osób, które od paru lat palą trawe i co tutaj dużo mówić… sprawiają wrażenie otępiałych. Nie polecam.

To jest podobne do papierosa… Ale papieroski mają jedną zalete: Kiedy palisz i uczysz się na klasówke, dostajesz 5-6.

Nie, bo po co? :roll:

Tak znam paru takich…

Jasne, pod szkołą często.

No nie gadaj :] Eh musze spróbować. We wrześniu napisze co dostałem z pierwszej kartówki z matmy. Jeżeli to wypali zgłosze to Panu Giertychowi :] Każdy na przerwie dostanie paczkę i poziom edukacji w Polsce wzrośnie :smiley:

sorry, ale co papierosom do ocen? :x

jak raz trawkę z kumplami zapaliłem po zajeciach

przez pierwszy kwadrans było fajnie… tak kolorowo i hmm śmiesznie

ale później… ehh kilka godzin nie mogłem dojść do siebie :confused:

kumple mówili, że to się zdarza za pierwszym razem

ale i tak to był mój pierwszy i ostatni raz !!

nie wiem co ludzie w tym widzą :confused:

mi nawet by było szkoda kasy

heh wolę piwko wypić :]

dobrze, że mam :]

Złączono Posta : 25.07.2007 (Sro) 22:43

hmm ciekawa teoria…

Powodzenia :]. Ciekawe, kto pokryje koszty? :lol:

Nie robiąc Offtopa- Czy metamfetamina jest najgroźniejszym narkotykiem

Znam sporo ludzi co biorą, od kilku lat, sa tepi jak nóż , który nadaje się do naostrzenia :mrgreen:

Mysla tylko o jednym, kiedy znowu zapalę :stuck_out_tongue:

Albo dam se w zyłe :roll:

Dla mnie to chore, co innego szlugi :mrgreen:

Efektu żadnego nie mają, ale smakują :wink:

hehe

Nie polecam nikomu brania tego ***** :mrgreen:

Lepiej wypic browarka :lol:

Sam nie brałem, i nie zamierzam 8)

Ale nigdy nie powiem nigdy … juz nie raz tak mówiłem, i zrobiłem to co nie chciałem :x

aero

Daruj sobie takie określenia

Agaton