W łaśnie mam neo128, ale te 72zł to wydaje mi się troszke za drogo
Jeśli jest tak jak piszą, to nie masz się nad czym zastanawiać ![]()
Spróbuj znaleźć dojście do ludzi, którzy korzystają z tej oferty i wypytać nieco…
Powinieneś się z tego cieszyć.
Dzięki temu nie musisz korzystać z zawodnej radiówki.
Ja na TPSA nie narzekam.
Zawsze będe powtarzał, że jestem zadowolony z mojego DSLa
ja też mam tą neo i tez płace przeciez tyle, ale lepszy rydz niż nic, naprawde, lepiej miec neta niż nie mieć zadnego neta 
Ja teraz bede miał neo 1024 za 1 zeta przez pół roku, ale potem porzechodze na stałe, albo radiówke, bo neo mnie dobija 
Co to za oferta :?:
mam telefon w jednej idei z rachunkiem, kończy mi się umowa, i teraz w ramach oferty propozycja jak przedłuże umowe z ideą, to kupuje dowolny telefon w cenie od 1 zł, i dodatkowo podpisując aneks do umowy kozystam z oferty rabat na internet, to znaczy ze moge zmienieć swoja neo z 12 nawet na 1024 a przez kolejne 6 miesięcy mam neta prawie za darmo, oczywiscie mofge dalej zostac przy swojej neo 128 albo przejśc na 512 i bede miał tez abonament za 1 zeta, ale jak jest taka okazja to juz wole miec szybkiego neta za 1 zeta 
a już po tej pormocji za równe pół roku kończy mi się umowa na neo i wtedy sie z nią pożegnam i założe stałe łącze 
A neostrada to nie stałe łącze?
“…nie dosc ze mamy najdrozszy internet w europie to jeszcze wolny i z limitami
…”
tylko pozazdroscic krają skandynawskim … :?
jak widać nie czytałeś dokładnie poprzednich postów - baner wywaliłem
neostrada to neostrada i jest za droga, co prawda teraz bede miał szybciutka neostrade i bajecznie tanią, ale po tem nie mam zamiaru przepłacać, pozatym neo to nie stałe łącze, stałe łacze to jest wtedy, jak włącze kompa i bez zbędnych rzeczy mam już połączenie z netem , a jak mam neo to musze się łączyć za pomocą dial up a to jest denerwujące, a stałe jest tańsze i wygodniejsze, nie musze juz np. wchodzić w start połącz, bo neta mam juz zaraz po włączeniu kompa.
No i cena jest różnicą :
neo 128 72 zeta , a w moim mieście net stały 256 za 50 zeta , a w nocy od 22 do 6 rano prędkość mi się zwiększa na 512 
To jest dopiero oferta 
czytalem 
PS. chello ma szanse zostac rywalem NEO , dlaczego jej nie wykorzystuje :shock:
a to kolega nie wie, że można utworzyć połączenie z neo nie używając ich aplikacji dołączenia i wtedy neo odpala się razem z kompem ??
a więc chyba można tu mówić o stałym łączu 
ja bym chciał miec chello ale nie ma niestety jej u mnie w mieście 
B o chello ma bardzo ograniczone pole działania, jest mało dostepna poza wybranymi miastami. 
no wlasnie i to powinno sie zmienic 
Teraz to mnie rozśmieszyłeś :hahaha:
wiem

wystarczy taki program jak autoconect :D:D
Własnie z niego kozystam, narzie mam neo, za pół roku zobaczymy, moze zaproponuja mi bardzo atrakcyjne warunki i wtedy jednak zostane przy neo :D:D
Nie martw się, za granicą operatorzy też powprowadzali limity.
ja tez mam to szczescie, ze od kilku lat nie musze korzystac z uslug telepsów… mam telefon i internet w dialogu
tanszy abonament na telefon, tanszy internet… lacze, ktore posiadam to ADSL 1Mbit i place za nie 120 miesiecznie… tez duzo, ale zawsze taniej niz u monopolisty.
dodatkowo nie mam zadnych limitow, staly IP, w druga strone 256Kbit, modem adsl podlaczony jest do sieciowki wiec nie musze laczyc neta cos a’la dialup jak w neo+… wlaczam kompa i net poprostu dziala.
wiec “nowoczesnosc” neo+ to moim zdaniem stwierdzenie nie na miejscu 
Ja jeszcze 5 miesięcy temu to korzystałem z TP (sdi),ale teraz naszczęście w mojej miejscowości pojawiła się nowa alternatywa,i pozostawiłem TP,moim dostawcą netu jest mało znana firma która działa tylko w okolicach mojej miejscowości,ale dobre i to