NERO <--- Problem :((


(indepedente) #1

witam was, chciałem nagrać sobie płytke dvd programem NERO ale przy 3 % wyskakuje mi ten oto błąd

933d1e7ef1315377.jpg

nie wiem czemu tak jest jak wczesniej wszystko było OK a teraz tak sie popsuło co może byc ?? :roll:


(Cosik Ktosik) #2

Próbowałeś innym programem nagrywającym oraz na innych płytach?


(Depedro70) #3

Zmniejsz prędkość nagrywania.


(Łukasz14) #4

indepedente , spróbuj innym programem/zmniejsz prędkość nagrywania. Jakiej firmy to są płytki?


(indepedente) #5

zmniejszałem prędkość własnie i jest to samo, jak było x12 to dochodziło do 4 % ;/ nie rozumiem jak to tak moze sie samo zepsuć coś ;/ Płytki mam firmy SONY #-o


(Łukasz14) #6

indepedente , przeinstaluj Nero albo użyj innego programu do wypalania płytek i zobacz czy problem się powtórzy, a jeśli nadal będzie występować do zaaktulaizuj firmware nagrywarki jak jest jakiś nowszy od tego który posiadasz.


(Longhorn2009) #7

Jeśli porady kolegów nie pomogą to spróbuj odpiąć napęd od płyty głównej i podłączyć ponownie. Gdy nic nie pomoże to oznacz to koniec nagrywarki. To samo miałem niedawno z LG GSA-4167B, z tą różnicą że błąd wyskakiwał przy 100% (Lead-Out). Nie pomogło nic :?


(Protofik+Dobreprogramy Pl) #8

płyta pewnie brudna albo zakurzona...


(indepedente) #9

niestety zainstalowalem inne nero i ciagle ten sam problem :(( jutro obadam co jest i sie odezwe jak co ;/


#10

indepedente , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif