pociskfan
(Karolk Kratiuk)
6 Maj 2013 18:49
Witam!
Jakiś czas temu przeinstalowałem komputer- windowsa 7.
po zainstalowaniu systemu, postanowiłem wgrać sterowniki programem DriverMax.
wszystko było w porządku, do czasu…
nie robiłem żadnych kopii zapasowych, bo nigdy nie uważałem, że przydadzą mi się
wgrałem któryś ze sterowników i nagle… w oknie GG pojawiła mi się informacja: kamera odłączona;
ponadto zgasła kontrolka bluetooth, oraz przestały mi działać wszystkie wejścia usb.
na początku myślałem, że to nic takiego i po restarcie komputera lub wgraniu reszty sterowników wróci do normy, jednak tak się nie stało.
teraz mam problem i nie mogę w żaden sposób połączyć urządzeń przenośnych do laptopa.
ma ktoś jakiś pomysł jak mogę naprawić powyższy problem?
dodam, że w menedżerze urządzeń nie ma żadnych niepokojących ikonek- tak jakby wszystko działało.
nnick
(nnick)
6 Maj 2013 18:56
Zacznijmy może od poznania co to za model laptopa?
pociskfan
(Karolk Kratiuk)
6 Maj 2013 19:20
ahh taak…
Dell Latitude E5510
Windows 7 Professional
Intel® Core i3 CPU 2.40GHz
2,00 gb ram
32 bity.
Sterowniki pobiera się ze strony producenta laptopa: http://www.dell.com/support/home/us/en/ … l=en&s=dhs
A jak się korzysta z takich wynalazków jak DriverMax to nie ma co się dziwić że coś nie działa jak należy.
Kaka2
(Kaka_117827603)
6 Maj 2013 20:36
pociskfan ,
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu . Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem . Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku