Nie działjący dżwięk w AQQ

mam problem z AQQ, ponieważ gdy ktoś coś do mnie pisze, nie ma żadnego dźwięku w ustawianiach aqq jest wszystko ok ;/

Ortografia

Tym bardziej w tytule :smiley:

jaka ortografia ?? poprawiłem, więc sorry

Nie działjący, powinno być nie działający :stuck_out_tongue:

Zobacz czy w ustawieniach głosności windowsowskich nie ma wyciszonego AQQ :smiley:

A jeżeli nic nie pomoże to Buglista się kłania.

literówka, a błąd ortograficzny to różnica :PP

Fachową pomoc uzyskasz w pokoju rozmów AQQ Pomoc http://aqq-pomoc.info/wejscie-czat albo na forum AQQ http://forum.aqq.eu/ :wink:

Zobacz Panel Sterowania - Sprzęt i dźwięk - Dopasuj głośność systemu - gdy AQQ jest włączone w części Aplikacje powinno być AQQ Communicator i pasek głośności - pogłośnij i powinno działać.

niee, nic nie dało

Napewno masz włączone wszystkie dźwięki w AQQ?

tak, oprócz tego z wychodzącej wiadomości

P.S. nawet tego z wychodzącej nie słychać ;/

Nie masz czasem zaznaczonej opcji wyłącz wszystkie dźwięki?Próbowałeś przeinstalować AQQ?

tak, próbowałem przeinstalować aQQ i w ustawieniach AQQ jest wszystko ok;/ screen beztytuusbo.th.jpg

Wykonaj diagnostykę AQQ http://aqq-pomoc.info/diagnostyka-aqq

Fachową pomoc uzyskasz w pokoju rozmów AQQ Pomoc lub na forum AQQ, jak już wspomniałem.

Edit: Ten screen wyżej to mają być ustawienia AQQ? Opcja wyłącz wszystkie dźwięki jest tutaj http://img98.imageshack.us/img98/787/schowek01wj.jpg :wink:

dobra, zrobiłem diagnostykę i napisałem o tym na forum AQQ

sorry za zaplon :wink: ale powod dlaczego nie bylo dziwieku moge podac ;D .

http://www.speedyshare.com/files/269834 … eeeeee.bmp

wiedziałem, że codzienne odwiedzanie tego wątku ma jednak sens. Bardzo czekałem na tą odpowiedź :smiley:

archeologia …