tak zrobilem
i co dalej ???
tak zrobilem
i co dalej ???
Zabiłas Gmerem procesy i usunęłaś folder downlo~1???
tylko spokojnie
jak mam to usunac ???
=Ściagnij GMER i masz w Gmerze po prawej strona masz Zabij wszystko wybierz tą opcję, potem przejdź zakdładki na górze CMD i w okienku wpisz RD /S /Q C:\WINDOWS\downlo~1 i naciśnij Uruchom
tak zrobilem i pokazalo sie
C:\WINDOWS\Downlo~1\cnsio.dll
C:\WINDOWS\Downlo~1\CnsMinIO.dll
i co dalej ???
nie wyskoczyło polecenie poprawnie wykonane?
Nic nie bylo tylko gmer? czysty pulpit?
nie, nie wyskoczylo
tylko GMER, czysty pulpit
Ok jeszcze raz i teraz zrób tak: masz screena i podkreślone rzeczy co ciebie interesują - jesteś w zakładce Procesy i wybierasz po prawej Zabij Wszystko i zostaje tylko gmer na dole masz opcję polecenie wpisz jak ja CMD i kliknij Uruchom
Pojawi się
i po C:\C:\WINDOWS\Downlo~1 i Enter
EDIT: poprawione
doszedlem do polecen
u Ciebie ma byc czyste c:\
a u mnie jest
C:\DOCUME~1\Deborah\LOCALS~1\Temp\Rar$EX04.391>
???
Nie zrób zabij wszysko -
??? Co sie pokazuję? Napiz dokąłdnie co jest co sie pokazuje żebym nie pisął non stop co sie pokazłao itd -ty siedzisz przy kompie i wykonujesz polecenia nie ja - wiec prosze dokładnie
zabilem wszystko
i co dalej
RATUNKU -OT się robi:
A to co teraz napisze jasne będzie:
Otwierasz Gmera >>> przechodzisz do nowej zakładki o nazwie CMD i tutaj:
RD /S /Q C:\WINDOWS\downlo~1
Przejść do Procesów i opcja Zabij Wszystko. Powrócić do okna CMD i wcisnąć Uruchom
tak zrobilem i pokazalo sie
C:\WINDOWS\Downlo~1\cnsio.dll
C:\WINDOWS\Downlo~1\CnsMinIO.dll
i co dalej ???
Masz wykonać zdokaldnie tą instrukcję co wyżej
robie dokladnie jak mi kazesz, i lipa
Użyj Pocket Killbox. Zaznaczasz opcję Delete on Reboot oraz All Files i w polu Full Path of File to Delete wklejasz ścieżki
C:\WINDOWS\downlo~1\CnsHook.dll
C:\WINDOWS\downlo~1\CnsMin.dll
C:\PROGRA~1\3721\helper.dll i naciskasz X czerwony. Program poprosi o reset kompa … czyli resetujesz.
i dalej lipa, nie ma zadnego reseta kompa, zaraz wyrzuce komputer z 30 pietra i po krzyku
Coś źle robisz w trybie awaryjnym jak jesteś logujesz jako ty? Nie jako administrator widzisz wszystkie foldery w windowsie?
robie wszystko tak jak zalecasz,wkleilem wszystkie trzy linie zaznaczone na czerwono
po nacisnieciu czerwonego krzyzyka wyskakuje
Files wil be Removed on Reboot, Do you want to reboot now ?
klikam yes,
i pokazuj,e sie Verifyng registry a po 9 sec taki komunikat:
PendingFileRenameOperations Registry Data has been Removed by external Process, klikam to i nic sie dalej nie dzieje
nie ma restartu kompa
co mam robic ???
pliki te sa juz w folderze ale po usunieciu wracaja
i co teraz ???
przeciez ich nie usnunęło
a spróbuj użyć Pocket Killbox w awaryjnym?
A spróbuj ściagnąc Ewido http://www.ewido.net/en/ zrobić update i przeskanować, z tym syfem tez owinien się rozprawić Spybot - Search & Destroy http://www.safer-networking.org/pl/spybotsd/index.html