Pilnie potrzebuję pomocy. Otóż od pewnego czasu nie mogę sprawdzić poczty na: wp, gmail, interia. Czy ktoś zna adresy kont pocztowych lub stron? Chodzi mi o jak największą ilość. A dokładnie do wysłania pewnej wiadomości. Bo jak podejżewam też niektóre będą nie działać. Bardzo proszę o propozycję stron (na inne posty o zapytania nie będę odpowiadał, chyba że to będzie administrotor lub moderator). No może, że ktoś napisze jak ten problem naprawić…
Tzn. jak nie możesz sprawdzić, jakiś komunikat, strona się nie wgrywa, jakiś program do poczty typu thunderbird,
no już więcej pomysłów nie mam, możesz różnie zakładać konta na yahoo, o2, onet, hoga.pl, poczta.pl, tenbit. Potrzebujesz konta na lockerz albo coś podobnego? xD
Potrzebuję konta do wysłania tylko 1 wiadomości do kolegi. A sam nie mogę odbierać. Używam Internet Exploer (tylko do wiadomości). A pisze tam że strona wygasła, jak klikam na diagnozuj problem to pisze że mam się skontaktować z adminem sieci. A za te strony to dzięki.
W nagłówku wysłanego e-maila będą adresy IP komputerów pośredniczących, w tym komputera wysyłającego. Więc nie będzie to anonimowa wiadomość.
Ikona logowania do poczty jest na tych stronach, zazwyczaj wygląda na kopertę. Może pomoże wyczyszczenie cache i ciasteczek przeglądarki? Może przestarzała wersja przeglądarki? IE6 odszedł na śmietnik historii, coraz mniej stron z nim współpracuje.
Po co w wyszukiwarce chcesz wpisywać adres? Do wyszukiwarki wpisuje się zapytania, jeśli znasz adres strony, wystarczy że wpiszesz go w pasku adresowym przeglądarki.
Stwierdziłeś, że nie działa ci poczta na WP, GMailu i Interii i że chcesz żeby podać ci adresy innych skrzynek. Podałem ci nazwy dwóch, adres możesz sobie znaleźć za pomocą dowolnej wyszukiwarki internetowej. W ogóle polecam ci wyszukiwarkę internetową - np. Google. A jeśli boisz się z niej skorzystać - zrobię to za ciebie: