Hej.
Dziś odkryłem dziwną przypadłość. Nie mogę publikować na fanpage’u służbowym używając przeglądarki Opera. Tak po prawdzie, to nic związanego z FB w niej nie działa. Udostępnianie, wiadomości z dedykowanego menu też się nie otwierają (działa wtyczka Messenger do Opery). W przeglądarkach Google Chrome i Firefox wszystko działa jak należy. Jakieś pomysły?
System Windows 10, wszystkie przeglądarki aktualne.
Jakby działało to bym zresetował profil Opery z ustawień czy nawet zachował minimalnie zakładki, hasła i resztę np. dodatki i niestandardowe opcje przywrócił po sprawdzeniu, że działa postowanie.
Nie sprawdzałem wszystkich dodatków, ale na tym pierwszym nie działa. Co ciekawe, gdy otwarłem FB służbowy w oknie prywatnym, wszystko zaczęło działać jak należy. Co może być przyczyną?
Jak zresetować profil, by nie stracić żadnej strony z tzw. szybkiego wybierania?
Najprawdopodobniej dodatki, bo Chromium ma politykę nie startowania ich w trybie prywatnym bez zezwolenia użytkownika.
Wyłączaj pojedynczo i sprawdzaj lub wszystkie i włączaj pojedynczo do wychwycenia wadliwego.
Potem wadliwy zaktualizować i może jego opcje jak to np. bloker reklam.