Nie można się zarejestrować na forum!


(Koszal No 1) #1

Witam mam problem ze Swoim T4 i dlatego chciałem się zarejestrować na forum www.bus-forum.pl

ale nie mogę tego zrobić gdyż po wypełnieniu formularza i akceptacji z powrotem wraca do poprzedniej strony informując mnie że muszę mieć wypełnione wszystkie pola. Problem w tym że mam wszystkie pola wypełniona, chciałem napisać w tej sprawie do administratora jednak żeby to zrobić muszę być zalogowany i tak błędne koło... może ktoś zna przyczynę dlaczego nie mogę się zarejestrować? :?


(greh) #2

Prawdopodobnie nie spełniłeś warunku: "Hasło musi zawierać litery i cyfry" :wink:


(Koszal No 1) #3

nie o to chodzi bo już wiele różnych haseł wymyślałem i NIC


(Danielm86) #4

A obsługę plików cookies masz włączoną?


(Koszal No 1) #5

oczywiście w operze mam zaznaczoną funkcję "akceptuj ciasteczka"


(Danielm86) #6

Widocznie strona jest niechlujnie napisana... pod IE. Zarejestruj się przez IE. Z logowaniem na Operze nie powinno być już problemu. Java Script też włączone? Weź prawym na tą stronę/preferencje dla witryny/zawartość/odznacz Włącz blokowanie zawartości. Odśwież stronę i spróbuj


(Koszal No 1) #7

niestety dalej nic na IE ten sam problem a zawartości strony... nic nie zmieniły :frowning:

-- Dodane 13.11.2009 (Pt) 19:26 --

udało się... nie wiem jak ale w końcu zaskoczyło THX za podpowiedzi EOT =D>