Nie odtwarzają mi się filmy


(Alexyz) #1

Jak w temacie. Gdy coś włączam , to się normalnie uruchamia, głos jest, ale obrazu brak i czarny ekran. Dziwne jest też to , bo próbowałem zobaczyć czy w Wind. Movie Makerze bedzie coś widać, no i gdy przerabiam jakiś filmik , a w tym czasie włączę go w jakimś programie to on się normalnie odtwarza i wszystko widać :shock: Gdy wyłączę Win. Movie Maker to znowu nie mogę nic oglądać . Nie rozumiem tego . Co mogę zrobić?


(XMan) #2

Zacznij od tego jaki masz system, płytę główną, kartę graficzną, dżwiękową, zainstalowaną wersję sterowników oraz jakie masz kodeki ??

Nikt nie jest P. Bogiem. :frowning:


(Joni987) #3

Może nie masz jakiegoś kodeka? Zainstaluj kodeki, jeżeli wcześniej miałeś zainstalowane jakieś inne kodeki odinstaluj je przed instalacją.

Jeżeli to nie pomoże spróbuj odtworzyć film programem VLC

:slight_smile:


(andrzej928) #4

kodeki nie mają nic do tego jak to jest FILM PIRACKI !!

ja mam wgranego all playera, ffdshadow, real alternative i wszytskie typy plików mi się otwierają.


(Joni987) #5

(Alexyz) #6

i nic niestety nie pomogło.


(Joni987) #7

Masz zainstalowane sterowniki do karty graficznej?


(Drobok) #8

to wina kodeków bądź wady filmu (jeśli jest poracki) innej możliwości nie ma (sterowniki od karty graficznej nie mają nic do tego)


(Alexyz) #9

mam .

mówię .to jest dziwne. bo obecnie ogladam filmy przy włączonym Windows Movie Maker ;x

tylko wtedy działa. nie wiem co jest nie tak.

-- Dodane 06.02.2009 (Pt) 20:35 --

ale nie mowie tu tylko o filmach .

wszystkie teledyski itp . przy odtwarzaniu nie mają obrazu.


(Sebos99) #10

teledyski w przeglądarce internetowej?

w jakim formacie są te filmy, które k-lite nie chce odtworzyć?