Nie otwiera się strona szyfrowana


(B Pisz) #1

Witam, bardzo proszę o pomoc. Nie otwiera mi się jedna strona szyfrowana. Bez problemu ładuje się strona główna, jednak nie ładuje się strona https logowania/rejestracji. Nie pojawia się żaden komunikat; biała strona i ciągle przesyłanie danych...

Prawdopodobnie to coś z ustawieniami, bo dzieje się tak tylko na moim komputerze; u siostry w sąsiednim mieszkaniu strona działa bez problemu (korzystamy z tego samego łącza internetowego; dwa stanowiska)

  1. próbowałam ff, operę, chrome, ie8, wszędzie to samo

  2. wyłączyłam firewall'a, avirę - nic

  3. sprawdziłam daty certyfikatów - wszystko ok

  4. sprawdziłam czy nie mam wirusów - czysto

  5. wyczyściłam cache, jest włączone pozwolenie na ciasteczka, nie mam zablokowanych wyskakujących okienek

  6. wyłączyłam adblocka

  7. plik hosts zawiera tylko jeden zapis: 127.0.0.1 localhost

Czy ktoś ma jakiś pomysł? Będę wdzięczna za pomoc.


(ahonen97) #2

Pokaż logi OTL, GMER.OTL uruchomiamy jako administrator.

W GMER nic nie zmieniamy -> wciskamy Szukaj (skan potrwa kilkadziesiąt minut) -> po skanie Kopiuj.Logi wklejasz na www.wklej.org a tutaj link do sklejki

OTL- http://www.instalki.pl/programy/downloa ... re/OTL.php

GMER- http://www.dobreprogramy.pl/Gmer,Progra ... 13252.html

Malware- http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebyte ... 13117.html pobiesz i przeskanuj i co znajdzie usun i wklej log z usuwania


(B Pisz) #3

OTL: http://wklej.org/id/251155/

GMER: http://wklej.org/id/251156/

Malware (pełne skanowanie) nic nie znalazł