Nie Słychać dźwięku


(Szymonnowak4) #1

W moim systemie przestał działać głos. NIE ma głosu w filmach,muzyce oraz głosów systemowych. Sterowniki mam zainstalowane i nadal nie ma głosu. Głośniki są sprawne ponieważ sprawdzałem na swoim innym komputerze.Mam płytę główną GIGABYTE GA-K8NS i mam zintegrowaną kartę muzyki.Zawsze instalowałem sterowniki firmy Realtec. Z góry dziękuje za okazałą pomoc.


(Mario 89) #2

Prawy dolny róg jest ikonka głośniczka. Wszystko na MAX'a daj :wink:


(Leon$) #3

Pobierz ten plik

http://www.bestsharing.com/f/ms001165027

:slight_smile:


(Monczkin) #4

symusek popraw tytuł na konkretny.


(Szymonnowak4) #5

wlaśnie zapomniałem dodać że wszelkie regulacje głośności są nieaktywne

co to jest?


(adam9870) #6

Jest to plik rejestru dodający brakujące rzeczy w rejestrze dotyczące ustawień dźwięków w systemie. Po pobraniu pliku na dysk należy kliknąć na niego dwukrotnie, a następnie potwierdzić dodanie go do rejestru.


(Szymonnowak4) #7

i to powinno pomóc???

Złączono Posta : 22.04.2007 (Nie) 13:41

nie pomogło...

Złączono Posta : 22.04.2007 (Nie) 13:51

odinstalowałem i ponownie zainstalowałem sterowniki i nic nie pomogło...


(Czterooki) #8

Czemu ktoś wykasował moje posty?


(Mafioz09) #9

Widać były bezsensowne lub niepotrzebne, taksamo jak ten twój i teraz mój, polecą w kosmos.


(Czterooki) #10

Dziwne trochę, bo co prawda nie napisałem jak rozwiązać problem w temacie, ale napisałem że mam podobny problem, z paroma może różnicami. No ale nic to, niech sobie kasują :stuck_out_tongue:


(Mario 89) #11

No to sie nie podpinaj pod ten temat tylko załóż nowy.

symusek odinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej za pomocą Driver Cleaner. Później ściągnij RegSeeker i wyszukaj za pomocą niego wszystkie wpisy dotyczące Twojej karty i SKASUJ.

Zainstaluj ponownie stery od karty i zainstaluj np: Te kodeki


(Szymonnowak4) #12

a mogę usunąć wzystkie niepotrzebne?? Nie będę przecież specjalnie w 1000 wpisów szukał akurat tego :wink: ... a kodeki mam zainstalowane tylko że innej firmy...


(Mario 89) #13

hmmm... zależy co wpisałeś w tym programie. Napisz co w nim (Reg Seeker) wpisałeś.


(Szymonnowak4) #14

nie pomogło...czy mam zepsutą płytę główną???


(Mario 89) #15

Spróbuj odłączyć i podłączyć karte dźwiękową.


(Szymonnowak4) #16

mam zintegrowaną :frowning:

Złączono Posta : 25.04.2007 (Sro) 22:32

czy pomogła by tutaj naprawa systemu ???