Nie wczytywanie się obrazków, filmów i stron w internecie


(Piotrekj99) #1

Witam, mam problem. Od ponad 3 tygodni drastycznie i bardzo dziwnie działa mi internet. Nie ładują się obrazki ( obr.1 ), filmy lecą do ok. 3 sekund po czym pojawia się kółko ładowania. Strony ładują się lub nie( najczęściej wyskakuje coś takiego jak w obr.2 i 3 ). Próbowałem szukać info w internecie, ale nic konkretnego nie znalazłem.

Niektóre strony i tak nie dadzą się załadować np. GoogleMail muszę odpalać w tradycyjnym HTML bo pasek ładowania stanie w miejscu, strona głowna Facebooka nie będzie się odświeżać i można ją przeglądać tylko do ok. 2 przejechań kółkiem myszy.

 

Sam nad tym myślałem, chociaż nie jestem ekspertem sądziłem że to może jakiś wirus i użyłem narzędzia przywracania systemu ale to nic nie dało. Próbowałem ściągnąć Javę, ale gdy otwieram intalator wyskakuje - C:\Users\oem\Desktop\jre-7u55-windows-x64.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win 32

To samo dzieje się gdy próbuję otwierać inne podobne pliki .exe.

 

Niedawno też miałem podobny problem ale przeszło to po około 4 dniach i nie było aż tak uciążliwe, na dostawcę internetu nie narzekam. Komputer też nie jest jakoś bardzo zmulony (kupiony w lipcu 2013).

Mam Windows Home Premium 64bit

 

Proszę was bardzo o rozwiązanie tego problemu, jest ot nie do wytrzymania i nie można normalnie korzystać z netu. Mam nadzieję, że mogę na was liczyć  :smiley:

 

 

 

 

 

Obrazek 1http://www.iv.pl/images/98401366437429471457.png

Obrazek 2http://www.iv.pl/images/40940942824496892326.png

Obrazek 3http://www.iv.pl/images/76211908186226207958.png

 

Areh, poprawione.


#2

 

Ascoruso, proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie, używając opcji EDYTUJ , później Użyj pełnego edytora , popraw tytuł tematu, tak aby mówił konkretnie o problemie. W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika.