Nie wyświetla mi całego obrazu!


(Szymonnowak4) #1

Mam Acera EX 5220. Kiedy chcę odtworzyć jakiś film to jest urwany kawałek obrazu od lewej strony i w miejsce tego jest czarny pasek i obraz nie mieści się na ekranie.Matryca 15.4 kodeki i wszystkie stery zainstalowane programy do odtwarzania to AllPlayer i WMP.(Kodeki mam Theorica Divx wiem że niektórzy chwalą kodeki K-Lite ale one w ogóle nie wyświetlają obrazu).Ale myśle że problem tkwi w czymś innym a nie w kodekach.Może są gdzieś jakieś regulacje głośności?(Bo w instrukcji pisze tylko o zmienianiu kontarstu i jasności)


(Szymonnowak4) #2

jest ktoś


(Sonnor) #3

może zmień playera na KMplayer, a kodeki Theorica wcale nie są wystrzałowe .. KLMkodec pack .. będzie lepiej, gwarantuję :slight_smile:

Szczęśliwego Nowego Roku


(Szymonnowak4) #4

daj link do tych kodeków. [-o<


(Sonnor) #5

Witam

Nie powinienem tego robić, google nie gryzą, ale jest zaraz Nowy rok i ładnie poprosiłeś :mrgreen:

http://freemedia.realgage.com/k-lite-co ... -pack.html

i zaraz mnie mody opindolą :mrgreen:


(Szymonnowak4) #6

nie pomogło ;/


(Seba86mu) #7

To może być wina sterowników do karty graficznej. Pobierzesz i zainstalujesz nowe, ale najpierw musisz wiedzieć:

  1. Jaki posiadasz system operacyjny ?

  2. Jaką posiadasz kartę graficzną ? Intela, czy ATI ? Jeżeli nie wiesz, to sprawdzisz to programem EVEREST.

Sterowniki do karty graficznej dla swojego laptopa pobierzesz STĄD.


(Szymonnowak4) #8

już nie trzeba pomogły kodeki XP-Codecs Pack 2.3.4