Niedzialajace San Andreas


(Buki) #1

siema. mam taki problem. dzialalo mi gta bez zarzutu i przeszlem juz ponad 25% i tu nagle wczoraj wlaczam, czekam i nic sie nie dzieje. robie restart kompa wlaczam i to samo. przeinstalowalem sterownik do grafiki i nadal nic sie nie dzieje. dzis przeinstalowalem gre i tez nic to nie dalo. Jezeli ktos wie co trzeba zrobic prosze o kontakt na gg: 3402903 e-mail: buki@o2.pl albo niech napisze tutaj z gory dzieki


(Koks497) #2

org. ??


(system) #3

jaka karta bo na radeon 9200 sa stery po ktorych GTA SA nieodpali napisz moze cos wiecej co robiles jaki masz sprzet itd.


(Buki) #4

przed przestaniem dzialania gry nic nie robilem zeby przestalo dzialac. a jak to zobaczylem to przeinstalowalem gre directa sterowniki do graficznej i nic a moj komp to

P4 2800 MHZ HT

Radeon 9600 128mb

1024 DDRAM


(Ford Fokus) #5

Zainstaluj inne stery! Miałem to samo po zainstalowaniu jakiś Catalystów, wina sterowników na 200% ;].


(Buki) #6

lol. juz mi dziala poprostu wycialem caly katalog “GTA San Andreas User Files” i zaczelo dzialac :D. wkleilem spowrotem ten katalog i tez dziala wiec nawet nie musze zaczynac gry od nowa :smiley:


(Dawid Tworzy) #7

Mam ten sam problem…jak włączam gre to nic się nie dzieje…

Radeon 9000 ze sterownikami Catalyst 4.7…na jakich sterach będzie ta gra chodzić…przedtem grałem na sterownikach 5.9 ale wogóle nie było widać przechodniów…


(Michalkwiecinski) #8

Usuń plik gta_sa.set z folderu User Files :jezor:


(Dawid Tworzy) #9

GTA SA chodzi…ale znowu tekstury się chrzania na sterownikach catylist 4.7…

Czy moja karta nie przyjmuje już rzadnych sterowników …


(Szeryf118) #10

OMG, a spojrzeliście na datę napisania tematu, panowie Michael i Dix??

Tempest 8)


(Dawid Tworzy) #11

A czy może mi pan Tempest powiedzieć, co data ma wspólnego do treści zawartej w tym temacie ??


(Szeryf118) #12

To, że jest sprzed prawie 3 miesięcy.

Tempest 8)


(Bartlomiej Kwiatkowski) #13

Chodzi o to, że Dix ma ten sam problem - mógł założyć nowy temat o tym samym, ale użył szukajki, znalazł ten i sie dopisał - prawidłowo zresztą. :slight_smile:


(Dawid Tworzy) #14

Antharas…nic dodać, nic ująć… tak było

:smiley:


(Szeryf118) #15

Ups…przepraszam za nieporozumienie :D. No dobra, milczę w tym temacie.

Tempest 8)


(Ford Fokus) #16

Jeżeli tekstury sie chrzanią to zainstaluj (dla radeonów) Catalyst 4.2 czy 4.3, mi zadziałało :]


(Dawid Tworzy) #17

Świetnie…

Moja karta graficzna nie wyciąga najnowszych sterowników…

super !!

Dzięki ford_focus

Złączono Posta : 26.09.2005 (Pon) 13:42

wiecie jak zrobić, żeby działało na Radeonie 9000 GTA SA ??

poprostu ustawcie detale na low…

tak zrobiłem i w 98% problem z teksturami znikł ( momentami się pojawia, ale TYLKO momentami )…


(Tsm) #18

Ja też mam problemy z tą grą. Najpierw nie mogłem zainstalować (pokazywało jakiś bląd przy ładowaniu audio) a jak już się udało to znowu po uruchomieniu nic się nie dzieje (tzn jest czołówka a jak ma się zacząć gra to się wiesza)

Może ktoś pomoże !!

Mam:

Xp prof. bez SP (z pod czarnej flagi) :x :wink:

Celeron 2.4 GHz

GeForce FX 5200 - 64 MB

Pamięć: 512 MB