Gdy próbuje odtworzyć coś na YouTube, filmik leci ale nie ma dźwięku, a w Winamp, gdy próbuje coś odtworzyć wyświetla się: “Błąd Nullsoft: Wyjście DirectSound v2.6 (d)”
System operacyjny : Microsoft Windows XP Home Edition
Typ procesora: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333)
Nazwa płyty głównej: Asus P5K/EPU (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Mikroukład płyty głównej: Intel Bearlake P35
Karta dźwiękowa: ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 38xx - High Definition Audio Controller
Karta dźwiękowa: Realtek ALC883 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2]
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
Bardzo bym prosił o pomoc . Dziś po zainstalowaniu gry nie miałem dźwięku i ściągnąłem sterownik do karty dźwiękowej co spowodowało że wtej chwili nie mam w ogóle dźwięku :-x .Domyślam sie że muszę zainstalowac sterowniki do płyty głównej ale nie wiem skąd i jak.
System Operacyjny : Windows XP
Typ procesora : DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz (8 x 333)
Nazwa płyty głównej : Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Mikroukład płyty głównej: Intel Bearlake P35
Karta dźwiękowa : Realtek ALC888 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2]
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
rozpoczynamy poprzez rozpakowanie pliku do Nowego folderu ponieważ jest Zip-ie, po wypakowaniu dwukrotne kliknięcie na pliku lang.exe i restart komputera.
Witam Bardzo preosze o pomoc tak ze nie mam dzwieku nic nie moge zrobic z tym a juz mija miesiac na zadne sposoby sie nie daje podam wlasciwosci komputera
Microsoft Windows XP Professional wersja 2002 dodatek service pack 2
AMD sempron tm procesor 2800+ 1.61GHz 512MB RAM prosze o pomoc