to pierwsze zainstalowalem drugie wyswietlilo komunikat ze wersja ktora chce zainstalowac jest starsza od tej ktora mam a przy trzecim wyskoczylo we ca find audio hd czy cos takiego ale niby pozniej pisalo zainstalowalo pomyslnie
Mam ten sam problem. Po zainstalowaniu Windowsa, sterowników karty graficznej i karty sieciowej, przyszła pora na dźwięk. Niby wszystko jest, a jednak Windows wywala błąd 88780078. Dysponuję płytą Asus P5GD1 Pro i kartą dźwiękową Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller. Proszę o pomoc.
Dobra, Winamp śmiga, ale jest jeszcze jeden problem. Po uruchomieniu filmu, np. w programie Media Player Classic, nie ma dźwięku. Jeżeli natomiast zrobię to przez ALLPlayer’a to wyskakuje komunikat o braku kodeka “Cooker”. Nadmieniam, iż zainstalowałem paczkę K-Lite Codec Pack 7.2.0 (Full).
Najpierw sprawdź czy masz zainstalowanego RealPlayera i jeśli tak to go bezwarunkowo odinstaluj.
Teraz zainstaluj kodek Real Alternative z usługi LiveUpdate (możesz go też samodzielnie ściągnąć i zainstalować ale koniecznie w wersji 1.9), potem można go zaktualizować do nowszej wersji ale na początku koniecznie trzeba zainstalować wersję 1.9
Witam, mam problem z odtwarzaniem muzyki tzn tak jak w temacie wyskakuje mi kod błedu 88780078. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, proszę o pomoc… Pozdrawiam i z góry dziękuję. Monia
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa . Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.