Zainstalowalem te sterowniki i nadal nic Po zainstalowaniu Fify 11 i nowszych sterownikow do karty graficznej w komputerze nie mam glosu, jest tyllko w grach co mialem wczesniej zainstalowane, wogole w ustawieniach dzwieku nie pokazuje mi zadnych urzadzen audio. Cos czuje ze bez formata sie nie obejdzie ;/
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
Witam, mam ten sam problem po formacie i zainstalowaniu windowsa. Co do mojego sprzętu nic nie wiem bo dostałem go w prezencie, szczerze nawet nie wiem gdzie mam pudełko z papierami od niego. Laptop jest marki toshiba.
Mam ten sam problem z DIrectSound, a mianowicie przeinstalowałem system i dzwięki nie dzialają i wyskakuje ten blad… bardzo bym byl wdzieczny jakbyście mi mogli pomoc, bo mecze sie z tym juz od dluzszego czasu…;/
Karta Dzwiekowa - VIA AC’97 Enhanced Audio Controller PCI
Mostek północny (Northbridge): VIA VT8751A Apollo P4M266A
A mi ktoś pomorze, bo nie mam pojęcia co z tym laptopem zrobić, mam ten sam problem po formacie i zainstalowaniu windowsa. Co do mojego sprzętu nic nie wiem bo dostałem go w prezencie, szczerze nawet nie wiem gdzie mam pudełko z papierami od niego. Laptop jest marki toshiba.