ostatnio zrobielm foramt i wgralem windowsa 7 nie mam zadnego antywirusa a na windows 7 nie mozna uzywac combofixa;/ daje logo z HJT
i prosze o pomoc czym jeszcze mogl bym zrobic takie cos jak combofixem na win7?pozdrawiam
ostatnio zrobielm foramt i wgralem windowsa 7 nie mam zadnego antywirusa a na windows 7 nie mozna uzywac combofixa;/ daje logo z HJT
i prosze o pomoc czym jeszcze mogl bym zrobic takie cos jak combofixem na win7?pozdrawiam
jeżeli używasz pasek boczny google może to spowalniać prace komputera. podejrzanych rzeczy tam nie widziałem. na win7 się nieznam ale możesz wyprobować OTL
HijackThis to już stare próchno, które zupełnie nie rozpoznaje systemu Windows 7:
Combofix już działa na tym systemie, ale nie będziemy go używać.
Pokaż logi z narzędzia OTL.
Ustawiasz go jak na tym obrazku oraz wklejasz w białe dolne okienko Custom Scans/Fixes tekst:
Klikasz Run Scan.
Pokazujesz dwa wynikowe logi OTL.txt + Extras.txt
(Na Windows Vista i 7 uruchamiamy programy z menu Uruchom jako Administrator… ).
No to czym prędzej instaluj Avirę, AVG, czy Avasta… Jeśli mogę, polecam Avasta
http://www.dobreprogramy.pl/avast-Free- … 13266.html.
Poświęć również trochę czasu na instalacje firewalla. W tym przypadku polecam Outpost lub Comodo.
oki dziekuje bardzo logo z OTL dam troszke pozniej bo narazie czasu nie mam ale dam na pewno dziekuje jeszcze raz za zainteresowanie sie moim problemem
pozdrawiam