To zależy jaki telefon chcesz, nokia na pewno dobrze wykonana, dobrej jakości sprzęt. Bez systemu, powinna być dosyć szybka, tu trochę o niej pisze. Samsung, jak Samsung, dotyk powinien być dobry (proszę nie porównywać go do iP, lub innego smartphona). Nokia do muzyki, multimediów, chociaż w samsungu kusi duży wyświetlacz.
Poczytaj tu o avili. Wybór zależy od potrzeb :roll:
Najwyżej wziął bym jakiś telefon z mixplusa i sprzedał go od razu a za kasę kupił bym nokie 6210 Navigator.Bo szczerze mówiąc nic ciekawego w ofercie mix plusa , ta avila może i nawet dobra ale przydałby sie jej np symbian i jakoś boje się tego dotykowego wyświetlacza
Mam dylemat nad tym który telefon wybrać: Samsung S5230 Avila czy Nokia X3.
Czytałem różne opinie i bardzo się różnią,ale może wy mi doradzicie .
Powiedzcie mi: który telefon robi lepsze zdjęcia i w którym lepiej gra muzyka w słuchawkach.
Który telefon lepiej spełnia te wymagania? W miarę często słucham muzyki i robię zdjęcia,a różnicy nie robi mi czy wyświetlacz jest dotykowym czy zwykłym. Doradźcie mi który wybrać ,a jak te parametry co wcześniej wyliczyłem są w miarę wyrównane to może w inny sposób przekonacie mnie do kupna któregoś z telefonów. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam.