No co ty. AVK jest najlepszy.
Zmienianie Nortona na AVG było bardzo złym posunięciem. Norton nie zamula aż tak bardzo (to jest moja opinia) :lol:
No co ty. AVK jest najlepszy.
Zmienianie Nortona na AVG było bardzo złym posunięciem. Norton nie zamula aż tak bardzo (to jest moja opinia) :lol:
jak juz kupic antywira to tylko kaspersky lub mks, a do kasperskiego jeszcze anty hakera dołożyć i “cud-miód” (czyli /cenzura/ :D:D)
To było złe posunięcie gdyż AVG nie umywa się do Nortona…
Proponuje jednak powrócić do niego.
Chyba że Nortona miałeś pirata…
Dobra. Wrocilem na stare smiecie
Zainstalowalem spowrotem Nortona
AVG polecil mi znajomy ale widze ze niepotrzebnie go posluchalem :?
DZIEKUWA :lol:
Wersja 2005 jest zdecydowanie bardziej “lżejsza” w porównaniu do poprzedniej 2004.
To normalne że norton jest dobry ale nie jest napewno najlepszy np. dla starych kompów z 512 ramu żeby się nie cioł trzeba mieć 1024 i wtedy dobrze idzie
kurcze i tak źle i tak niedobrze. zostaw obydwa w spokoju i przeżuć się na profesjoanlny sprzet a nie zabaweczki.
AVK, kaspersku, f-secure
to są maszyny a nie tam jakieś zółtawe badziwie dla wielbicieli mułu
fakt norton jest lepszy od AVG lecz nie zgadzam się z tobą.
Niema antywirusa który jest najlepszy a Norton w szczegulnosci 2005 dzala jak sie ma 3GB ramu co nie wiele osub posiada a co do pwnosci ochrony zapewnianej przez nortona nikt nie będzie pewien dla mnie najlepszym antywirusem jest kaspersky bo nie “zamula” kompa a wykrywalność wirusów ma najlepszą z wszystkih dostępnyhna rynku antywirów!
ja zmienilem avasta na nortona 2005 czy widze jakies roznice raczej nie a dlaczego to sam nie wiem
Jesli nie masz wirusow to roznicy nie zobaczysz jako tako
Przeskanuj kompa za jakis czas. Jednak jesli zwiedzasz internet z rozwaga to komp bedzie czysty i Norton nie bedzie musial pracowac zbyt czesto
Ja sam uzywam pakietu Norton System Works 2005 Premiere.
Jestem z niego bardzo zadowolony i nie zamienie na zaden inny.
Ja mam jedzno pytanie ile wy wszyscy macie ramu???
Razem zapewne sporo.
Z tego co wynika jezeli macie po 512 ram to zmiencie z nortona na co innego bo to nie jest dobre rozwiazanie
Człowieku co ty gadasz zobacz
http://www.virus.gr/english/fullxml/def … =69&mnu=69.
A jakiś czas temu był test AV w komputerswiecie i Kaspersky zajął 1mijsce.
A odnośnie F-Secure to jak mikmp siądzie to wyprubuje F-Secure bo zeraz mam kaspersky internet security.
Pozdrawiam
bartekkozak od roku czasu wiele zdązyło się zmienić na rynku antyvirów, więc może dla dobra ogółu nie baw się w archeologa :PO
Człowieku, gdzieś ty zablądził :o
Na forum nie prowadzi się wykopalisk :lol: