Nowi Moderatorzy Magik i Golden Finger

IMHO nieźle poobijany i zahartowany w forumowych bojach.

Nowym - starym modkom, gratuluję odwagi (pomimo że wiedzą z czym to się je, zdecydowali się na to posunięcie).

:slight_smile:

Jak widzę to z nowymi/starymi moderatorami na forum zawitała nowa jakość. W ciągu ostatnich kilku dni zauważyłem adnotacje moderatora, takie jak w tym poście: poszukue-programu-kodowania-folderu-zdjeciami-t351999.html#p2295869 Życzę wytrwałości. Tak trzymać. =D>

Super. No może poza tym że moderatorzy powinni dawać przykład użytkownikom i używać ogonków. Ale to przecież dopiero początek, więc można tą drobnostkę wybaczyć :slight_smile:

cedar , to nie nowa jakość. Uznałem za słuszne podziękować userowi, bo mnie nie olał. Może ktoś jeszcze nie będzie olewał moderatorów, a wtedy życie stanie się łatwiejsze :slight_smile:

Miejmy nadzieję, iż użytkownicy otrzymujący od nas pomoc w poprawnym tytułowaniu tematów również podziękują podczas edycji swoich tematów :wink:

Pozdawiam :slight_smile:

Miło spotkać moderatora z duuużym poczuciem humoru :smiley:

Co tam znowu odkryłeś za sensację, oświeć mnie, bo ja nie zauważam tego.

oj widać było i to bardzo :razz: (chodzi o tych “nowych”)

Takich moderatorów jak Magik właśnie nam było potrzeba. Co chwilę widzę dopiski pod postami:

“Przeniesione z działu Problemy. Magik.”

lub podobne.

Ktoś się wreszcie tym zajął :slight_smile:

Kpc21 , dziękuję za słowa uznania, ale…

Inni moderatorzy wcześniej (i teraz też) się tym zajmowali. Może nie zawsze pisali, ale to szczegół.

Czasami też my nie musimy zauważyć tego typu postów - nie siedzimy bez przerwy na forum, tematów jest mnóstwo, trzeba pilnować aktualnych spraw i czasami na historię nie wystarcza czasu.

Tym bardziej cenne są dla nas zgłoszenia tematów i postów - jak są zgłoszone, to na 100 % są załatwione.

Dlatego jeszcze raz dziękuję, ale i proszę - zgłaszajcie tego typu sprawy, dla nas to też jest ułatwienie.

Magik , nie jest do końca tak jak piszesz (a chciałbym aby tak było), pisałem o tym już wcześniej w tym wątku o czymś podobnym: nowi-moderatorzy-magik-golden-finger-t351988-30.html#p2299256

Pisałeś tam o podziękowaniu dla “upomnianego”, że mnie nie olał.

Ale nie jest to jakakolwiek reguła (wiem, że chciałbyś, ale… life is brutal :wink: ).

Gdybym chciał dziękować każdemu, to pewno zabrakłoby mi czasu na samo moderowanie :).

Nasza robota to nie tylko karanie ludzi, ale też pomaganie im pewnymi uwagami pisanymi na forum albo na PW.

Dlatego czasami sam poprawiam tytuły, żeby nie stresować ludzi, czasami dziękuję na PW, nie wywalam tematów, w których autor ma gdzieś moje uwagi (ale patrząc na ilość tych tematów, chyba zacznę to robić - nikt nie lubi gadać do ściany).