aaa i najważniejsze, tak liczy się data publikacji Waszej, i tego nie zmienimy, dlatego też wpisy pojawiają się o porach, typu godzina 1 czy 2 w nocy. Lub trzy wpisy blogowe pod rząd, albo tadam!!! trzy wpisy opublikowane w tym samym czasie przez jednego blogera. Jak myślisz, w ten sposób zyskują cyfry, czy tracą???
Wow, serio? Gdzie ?
(zarzuć przykładem)
Sztab Generalny Wojska Polskiego?
Ale tam przecież anty-antybloker straszy
No i w uBO trzeba by przepuścić na WP reklamy, by komunikat znikł; grohill poleca olać WP a wolontariusz uAssets odblokować resztę reklam, by szło czytać.
Serio? To małże przeżyły w WP i wytworzyły wam perełki? Chcę to zobaczyć, znaczy się te perły
Strategia na płodnych blogerów może być jedna, wrzucasz na Główną jeden wpis z wielu (publikowanych w tym samym czasie)… A wracając do DobrychWpisów, które same mają się bronić, to jednak to zadanie jest utrudnione - kiedy trzeba się do nich dokopać: SG -> Blogi -> i gdzieś tam na prawo sekcja “Pozostałe” - wiedzą o tym tylko stali bywalcy Bloga nie Portalu. A gdzie te perły na SG WP ? Czekamy!
Hej, tak jeszcze tutaj dodam, że nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio masa komentujących, myśli że wpisy blogowe to wpisy redakcyjne a przy okazji, niestety nie mam dostępu do paneli wydawniczych na SG WP i ciężko jest uzyskać dane historyczne, teraz się nie dokopię do wystawki tego bloga na WP. Jednak dosłownie dwa czy trzy dni temu, jeden z wydawców DP wypchnął web-pusha z blogiem @lordjahu oto zrzut z panelu pushy:
A skąd mamy wiedzieć? Przecież wasza sekcja komentarzy prezentuje teraz taki poziom, że tego nikt normalny nie da rady czytać.
Może powinniśmy otworzyć szerzej horyzonty i rozszerzyć komórki, spojrzeć na to w innej perspektywie, gdzie tylko działają zasady typu "domyśl się’.
Poczekaj, czyli nie czytasz komentarzy i pytasz się, skąd masz wiedzieć??? WT…F???
to miał być żart?? Toś zabłysnął
To nie był żart.
ok, czyli miałem się domyślić, że to takie pytanie retoryczne, napisane tylko po to aby zapostować na forum…??? Dobra, nie kumam a może kumam, taka tam szpila w stronę redakcji Oznaczaj to jakoś, to się wspólnie pośmiejemy. Serio
Nie kumasz bo redakcja ma ślepotę wybiórczą. Gówna na portalu nie widzą i ignorują.
Mam lepszą propozycje: Wspólnie pośmiejmy się z redakcji. Z ich nieudolnego unikania dyskusji o problemach można tylko się śmiać.
Wypowiedź wydawała mi się prostą konstrukcją i nawet nie podejrzewałem, że możesz nie zrozumieć. W przyszłości będę dla ciebie wyraźnie oznaczał.
Post był wyrazem obużenia na to co się dzieje w sekcji komentarzy odkąd przestała być moderowana, o czym nawet jest temat na forum, ale wy zdajecie się tego nie widzieć.