Nowy blog czytelników - sugestie, uwagi, zgłoszenia błędów

aaa i najważniejsze, tak liczy się data publikacji Waszej, i tego nie zmienimy, dlatego też wpisy pojawiają się o porach, typu godzina 1 czy 2 w nocy. Lub trzy wpisy blogowe pod rząd, albo tadam!!! trzy wpisy opublikowane w tym samym czasie przez jednego blogera. Jak myślisz, w ten sposób zyskują cyfry, czy tracą??? :slight_smile:

Wow, serio? Gdzie :slight_smile: ?
(zarzuć przykładem)

Sztab Generalny Wojska Polskiego? :crazy_face:

Ale tam przecież anty-antybloker straszy :wink:

1 polubienie

No i w uBO trzeba by przepuścić na WP reklamy, by komunikat znikł; grohill poleca olać WP a wolontariusz uAssets odblokować resztę reklam, by szło czytać.

Brrrr…

1 polubienie

A tam. Trochę trzeba się postarać :stuck_out_tongue_winking_eye:

Serio? To małże przeżyły w WP i wytworzyły wam perełki? Chcę to zobaczyć, znaczy się te perły :joy::joy::joy:

W zastępstwie :crazy_face:

Strategia na płodnych blogerów może być jedna, wrzucasz na Główną jeden wpis z wielu (publikowanych w tym samym czasie)… A wracając do DobrychWpisów, które same mają się bronić, to jednak to zadanie jest utrudnione - kiedy trzeba się do nich dokopać: SG -> Blogi -> i gdzieś tam na prawo sekcja “Pozostałe” - wiedzą o tym tylko stali bywalcy Bloga nie Portalu. A gdzie te perły na SG WP ? Czekamy!

Hej, tak jeszcze tutaj dodam, że nie wiem czy zauważyliście, ale ostatnio masa komentujących, myśli że wpisy blogowe to wpisy redakcyjne :slight_smile: a przy okazji, niestety nie mam dostępu do paneli wydawniczych na SG WP i ciężko jest uzyskać dane historyczne, teraz się nie dokopię do wystawki tego bloga na WP. Jednak dosłownie dwa czy trzy dni temu, jeden z wydawców DP wypchnął web-pusha z blogiem @lordjahu :slight_smile: oto zrzut z panelu pushy:

A skąd mamy wiedzieć? Przecież wasza sekcja komentarzy prezentuje teraz taki poziom, że tego nikt normalny nie da rady czytać.

1 polubienie

Może powinniśmy otworzyć szerzej horyzonty i rozszerzyć komórki, spojrzeć na to w innej perspektywie, gdzie tylko działają zasady typu "domyśl się’. :stuck_out_tongue:

Poczekaj, czyli nie czytasz komentarzy i pytasz się, skąd masz wiedzieć??? WT…F???

https://sjp.pwn.pl/slowniki/pytanie-retoryczne

to miał być żart?? Toś zabłysnął :slight_smile:

To nie był żart.

ok, czyli miałem się domyślić, że to takie pytanie retoryczne, napisane tylko po to aby zapostować na forum…??? Dobra, nie kumam :slight_smile: a może kumam, taka tam szpila w stronę redakcji :slight_smile: Oznaczaj to jakoś, to się wspólnie pośmiejemy. Serio :slight_smile:

Nie kumasz bo redakcja ma ślepotę wybiórczą. Gówna na portalu nie widzą i ignorują.

Mam lepszą propozycje: Wspólnie pośmiejmy się z redakcji. Z ich nieudolnego unikania dyskusji o problemach można tylko się śmiać.

1 polubienie

Wypowiedź wydawała mi się prostą konstrukcją i nawet nie podejrzewałem, że możesz nie zrozumieć. W przyszłości będę dla ciebie wyraźnie oznaczał.
Post był wyrazem obużenia na to co się dzieje w sekcji komentarzy odkąd przestała być moderowana, o czym nawet jest temat na forum, ale wy zdajecie się tego nie widzieć.