Kuzynka kupila wlasnie nowego laptopa i mam jej zainstalowac soft i doprowadzic to do ladu ogolnego. Jak to nowy lapek ma viste a to moje pierwsze stracie z tym"systemem" i mam kilka problemow. Jest to ASUS (ten z promocji w media markt za 2k)
ma wbudowana karte wi-fi. Ale jest wyłączona i po ikonce wnioskuje ze powinna sie włączyć Fn+F2 ale nie działa I co robic?
po pojemności dysków w tym lapku wnioskuje ze ma on ukryta partycje z obrazem dysku ale jak sie upewnić? i go odczytać następnym razem?
TAK możesz Jak słusznie koledzy zauważyli i podpowiedzieli Laptopy ASUS i nie tylko one mają zewnętrzne wyłączenie karty Wi fi w postaci suwaczka u mnie np znajduje się on po lewej stronie koło USB, a Ty zobacz na ilustracje z opisem przycisków jakprzesuniesz i włączysz kartę wi fi powinna Ci się zaświecić dioda (światełko) sygnalizujące załączenie wifi
Ok wielkie dzieki! za chwile obczaje no wifi juz się laczy ale tej partycji nie moge znaleźć probowalem f12
EDIT
no pogooglowalem i mam
daje f9 i mi sie wyświetla takie jakies czarne okno dałem esc (anuluj). a mi sie jakas konsola od asusa wyswietlila. Czy to oznacza ze jest ten obraz? Bo tam cos pisalo z tym recovery…
Z tego co widzę Monel wyzszy Asus X 51 posiada włącznik karty wi fi nad klawiaturą w panelu przycisków szybkiego uruchamiania i oznaczony jest antenką dalej w instrukcji można przeczytać: