Ocena zestawu

MSI GTX 970 GAMING 4096 MB DDR5

Thermaltake Smart SE Modular 530W

Zalman Z3 PLUS mATX ATX USB 3.0

Dysk Seagate 1TB SATAIII 7200RPM 64MB cache

Crucial MX200 250GB 2.5’ SATA III

Samsung DVD -/+ R/RW 24x SH-224DB BLACK

G.Skill 1600 ripjawsX cl7

MSI B85-G43 Sc

i5 4690 3.5 GHz

Niech będą te pamięci, wkońcu komputer kupuje się na lata :slight_smile: Jeszcze raz dla pewności spytam, wszystko będzie kompatybilne? Mocny zestaw?

Bayer Full :smiley:

pamiętaj o usłudze montażu bo bez niej przyślą same części .

W koszyku znajdował się produkt Montaż komponentów - zestaw komputerowy (od trzech elementów bez dodatkowego chłodzenia), który od momentu dodania go przez Ciebie do koszyka do próby zatwierdzenia zamówienia został wykupiony przez innych klientów i chwilowo nie posiadamy 1 sztuk. Przepraszamy za zaistniały problem. Ilość sztuk w zamówieniu została zmieniona na 0.

:frowning:

a ile razy Ty dodajesz ten sam kod do koszyka ?

zrób sobie nowy koszyk z tymi samymi podzespołami i wtedy dodaj ten kod powinno się zmienić .

zaznacz płatne przy odbiorze

i dopiero klikasz po wpisaniu kodu wyślij , zostanie przekreślona cena 69 zł

http://www.morele.net/koszyk/

Montaż komponentów - zestaw komputerowy (od trzech elementów bez dodatkowego chłodzenia) 1,00 zł 69,99 1-6 dni

To tylko działa przy opcji płatne przy odbiorze? Wolałbym przelewem…

to zrób nowy koszyk z tymi podzespołami i zaznacz przelewem potem kliknij wyślij

http://www.morele.net/koszyk/

Wczoraj coś nie chciało pójść, najwidoczniej mieli dużo zamówień. Dzisiaj poszło elegencko. Dzięki za pomoc w doborze podzespołów! Pozdrawiam :slight_smile:

Dostałem dzisiaj informacje od morele, ze g skille nie sa kompatybilne z ta plyta i zalecali zamienic na cruciale. Nie jestem ekspertem w dziedzinie komputerów, więc nie protestowałem. Rzeczywiście tak jest? Gdzie moge sprawdzic kompatybilnosc tej plyty z pamieciami ram?

skoro tak zalecają to zmień :slight_smile:

oni je tam sami sprawdzają.