Odleglosc miedzy odsylaczami


(adam9870) #1

(system) #2

ale masz nabałaganione :wink:

usuń paragrafy

i masz trochę błędów...

i powinno może być "

"

Home

Linki

następnym razem, jak będziesz pisał podobny problem, to skasuj jak najwięcej niezbędnego tekstu, np.

"Na Mojej stronie znajdziecie trochę o Mnie..."

"

...."

itp :stuck_out_tongue:


(adam9870) #3

Dzięki :slight_smile:

Usunołem paragrafy P i wstawiłem przed kodem dającym drugi odsyłacz br i jest cool.

Czy da się ustawić kolor tekstu dla danej tabelki ??

Bo parametr text="kolor tesktu" nie działa :?

Złączono Posta : 10.01.2006 (Wto) 20:03

Nikt nie wie ?? :frowning:


(Cudny) #4

Nie wiem o co ci chodzi zabardzo ale...

spruboj

I w ogole uzywaj styli ;d wtedy masz pewnosc ze wszystko bedzie dzialac

Zreszta moglo ci cos nie dzialac bo tu masz niezamkniety znacznik

pzdr

A poza tym - uzywaj tabeli do pozycjonowania !!

Zamiast np.

bleble

bleble1

Zrob tak

bleble

bleble1

Mozesz wtedy wszystko ladnie sobie pokolorwac :stuck_out_tongue_winking_eye: i jest zgrabniej ;]

pzdr


(adpawl) #5

Tak na szybko ...nawet nie sprawdzałem ...ale brakuje chyba nawiasu zamykającego znacznik td ...i rozjechany zamykający td :wink:


(Lisek) #6

(adam9870) #7

(Lisek) #8

Nie chodzi mi o pojedyncze wartości, uwierz mi, wiem co one oznaczają, ale o SKŁADNIE tego.

Zaczynasz

jako nigdzie tego nie ko znaki zaczynaj si i bez sk>

Nie napisałem posta po to żeby się dowiedzieć do czego co służy (a raczej z założenia ma służyć), tylko pokazałem Ci miejsce z błędami.


(adam9870) #9

(Lisek) #10

No to jeszcze raz, poczynając od miejsca podanego poniżej, w którym miejscu zamykasz znacznik zaznaczony na czerwono, a w którym na zaznaczony na niebiesko?


(adam9870) #11

lisek Dzięki.

Zrobiłem:

Home


src="przy_linku.gif"> Home



HREF="czat.htm">Linki













[/code]

I działa :smiley: :mrgreen:

Pisząc poprzedni swój post byłem trochę "rozkojażony" :stuck_out_tongue:

I jak napisałeś:

Myślałem że w swoim poście chcesz wziąć jakiś wyraz w cydzysłowie :oops:

Ale teraz już wiem 8)


(Lisek) #12

To ja bym dodał jeszcze coś takiego (zaznaczone na czerwono) :slight_smile:


(adam9870) #13

(adpawl) #14

W ramach HEAD:

W ramach BODY:

:wink:


(Cudny) #15

Po co tak sobie utrudniac zycie z ta data ?? ;]

Zrob tak:

<?

$data =getdate();

$dzien=$data[wday];

$miesiac=$data[mon]-1;

$Tydzien=array("Niedziela","Poniedziałek","Wtorek","¦roda","Czwartek","Pi±tek","Sobota");

$Miesiace=array("styczeń","luty","marzec","kwiecień","maj","czerwiec","lipiec","sierpień","wrzesień","paĽdziernik","listopad","grudzień");

$data_all = "$Tydzien[$dzien], $data[mday] $Miesiace[$miesiac] $data[year] r.";

?>

plik musi byc zapisany z rozszerzeniem php a potem tam gdzie chcesz zeby data byla wyswietlona piszesz <?php print $data_all ?>

pzdr