Odsiebie Uploader - problem z włączeniem


(Deamon86) #1

Witam,

ściągnąłem program Odsiebie Uploader ze strony odsiebie.com i gdy go włączam pokazuje mi się na pasku zadań, lecz na samym pulpicie nic nie ma...

Mówiąc prościej, jest włączony, ale go po prostu nie widać ;/

Jak rozwiązać ten problem ? :wink: Pomocy...


(greh) #2

Znaczy włączony (jest na pasku ale nic nie ma) mamy rozumieć, że tak jakby zminimalizowany, czy na pasku czyli pojawia się ikona w zasobniku systemowym. Bo niektórzy mylą te pojęcia. :wink:

Wyjaśnij proszę.

Jeśli zminimalizowany, może po prostu w opcjach jest jakimś cudem ustawione "Uruchom zminimalizowane".

Natomiast jeśli chodzi Ci o zasobnik systemowy, to może wystarczy kliknąć na tę ikonę? :wink:


(Deamon86) #3

Tak jest jakby zminimalizowany, i na pasku zadań ( tym na dole :stuck_out_tongue: ) jest, tylko po prostu na pulpicie go nie widać :roll:


(Asterisk) #4

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na

konkretny. Inaczej temat poleci do śmietnika.


(Msprungk) #5

Przed chwilą pobrałem z odsiebie uploadera i po uruchomieniu działa od strzału. Nic się nie manimalizuje. Zresztą w opcjach programu nie ma żadnej funkcji, która pozwalałaby w ten sposób uruchamiać program. Coś Ci najprawdopodobniej zamyka ten program. Sprawdź swoje oprogramowanie rezydentne. Wyłącz wszelkie programy zabezpieczające i ponów uruchomienie programu


(greh) #6

MarS , myślałem nie o opcjach w OdSiebie Uploader tylko o właściwościach skrótu.

Tak jak tu:

przechwytywaniejn.jpg

W tym przypadku we właściwościach Aimp'a.

BlackJack94 , sprawdź, ale wątpię nawet sam w to.

Zrób tak jak napisał MarS , wyłącz oprogramowanie rezydentne i ponów próbę. Ewentualnie ponownie pobierz.


(Msprungk) #7

Uploadera się nie instaluje. To jeden plik EXE, więc o żadnym skrócie nie ma mowy :wink:


(greh) #8

No wiesz, może mieć ten plik exe w jakiś katalogu na HDD a na pulpicie skrót, wiec "co się ciepiesz jak sagi w pokrzywach"? :smiley:


(Deamon86) #9

Problem rozwiązany ! :smiley:

Ale chciałbym coś powiedzieć... ja mam dwa pulpity :o

I program włączał się na tym drugim xD

Zresztą screena macie : http://img54.imageshack.us/img54/9318/beztytuubyh.png

Pierwszy raz coś takiego widzę xD


(greh) #10

Ale te pulpity tak masz mieć, czy to działanie czegoś niepożądanego?

A za rozwiązanie: =D> =D> =D>


(Deamon86) #11

Wydaje mi się, że tak ma być :wink: