Opera 10.60 rendering strony


(Masaj) #1

Opera 10.60 nie otwiera żadnej strony www. jest tylko sam szkielet wyglądu. Żadnych zmian plikowych, konfiguracyjnych. Unite, turbo , dopasowanie wyłączone. Od uruchomienia 2 dni temu było dobrze i się nagle skończyło.

Zdjęcie: http://img571.imageshack.us/img571/3756/beztytuusv.jpg


(Mariuszr1980) #2

F12 i włącz obsługę Java Script,Obsługę Wtyczek,Obrazków............ prócz opera turbo


(Placio74) #3

Czy masz włączone... Widok > Styl > Tryb autorski :?:


(Masaj) #4

juz bylo wlaczone,

tak.


(Placio74) #5

Przejdź do zarządzania trybami i sprawdź czy dla trybu autorskiego są włączone arkusze stylów.

Wygląd na zrzucie (z pierwszego postu) wygląda praktycznie tak samo jak przy niezaładowanych arkuszach styli (CSS).


(Masaj) #6

Włączyłem w panelu . Działa, ale przez chwile w poczatkowym etapie otwierania strony wyglada to jak na zdejciu powyzej, dopiero po tym laduje sie pelna strona.


(Danielm86) #7

Masaj , usuń cache,


(Masaj) #8

y jak co ?

cały cache usunąć -piszesz poważnie? , bo przewiduje problemy z otwieraniem/działaniem po zrobieniu tegoż.


(Łukash) #9

A z jakiego to powodu.


(Danielm86) #10

Masaj , uważasz, że posiadając cache o wielkości terabajta przyśpieszysz ładowanie stron? :]

-- Dodane 13.07.2010 (Wt) 17:28 --

Masaj , uważasz, że posiadając cache o wielkości terabajta przyśpieszysz ładowanie stron? :]


(Masaj) #11

Terabajta nie mam jeszcze, ale jak dodam tak ze sto dysków do kompa to może , kto wie.. :smiley:

Nie chodzi mi o to czy przyspieszy ale czy nie bedzie problemów z funkcjonowaniem, oczywiście wyczyścić moge.


(Łukash) #12

z jakiego powodu miały by być problemy ?Nie będzie żadnych.