Opera i zapisywanie stron www


(radiator) #1

mam problem z zapisywaniem stron www z obrazkami. otoz jak wybiore Plik zapisz jako i nizej wybiore Plik HTML to zapisze sie strona ale bez obrazków, jak wybiore zapisz z orazkami to wszystkie sa porozrzucane po calym folderze w ktorym zapisuje. jak uzywalem IE to tworzyl on 1 folder w ktorym byly obrazki no i plik html i byl porzadek a operka (mimo ze lepsz i szybsz i wogole) pod tym katem jest nistety niedopracowana. moze znacie jakies rozwiacania mojego problemu. bo przyznacie jednak ze obrazki tworza balagan…


(Mighty Ducks) #2

jeżeli chcesz zapisywać całe strony wlącznie z obrazkami spróbuj program teleport pro

http://www.idg.pl/ftp/pc_7300/Teleport.Pro.1.33.html


(Gloomm2005) #3

Witam.

Ja robię tak.

Zapisz tworze osobny folder i tam zapisuje “plik html z obrazkami” jeszcze tylko nazwa pliku nejlepiej “index”.

…to działa 8)


(Polko P L) #4

tak zię zawsze zapisuje nie tylko w operze…

Do takiego zapisywania stron są specjalne programy. Jeden z nich podał Mighty Ducks jeśli ci isę nie spodoba to jest tego jeszcze sporo :wink:

GOOGLE