Otwieranie Filmów


(Trufrist) #1

Z racji że wyjechałem za granice i się trochę tutaj człowiekowi nudzi chciał bym obejrzeć sobie jakieś filmy czy coś w tym stylu. Niestety z portali udostępniających takie możliwości działa tylko youtube natomiast gdy wychodzę na Cda czy też inne tego typu strony nie pojawia mi się przycisk play. Można to jakoś obejść ? (Mam wszystkie wtyczki zainstalowane, Internet też dobrze śmiga, jedynie gdzie widzę że jest problem to chyba to że internet ma logowanie pojedyncze dla każdego poprzez wpisanie hasła które jest dla każdego użytkownika inne)


(Przemo78) #2

jedna kwestia to wtyczki, a druga ich aktywacja. YT działa bez adobe flash, a cda wymaga flaha, który być może jest dezaktywowany.


(KAZDAN63) #3

ADOBE FLASH PLAYER :

32/64 - bit


(Patrax) #4

bzdura. cda nie wymaga flash playera. Wszystkie filmy bez problemu działają bez tej wtyczki. 


(Drobok) #5

Pytanie czy działa bez niej, czy działa na tej wbudowanej w przeglądarkę :stuck_out_tongue:


(Patrax) #6

Przed chwilą to sprawdziłem. Odinstalowałem flash z komputera i wyłączyłem go w przeglądarce. Wszystko działa jak należy.  


(KAZDAN63) #7

Zgadza się jest HTML5 (po wył flasha) z opcją jakości i zapisu filmu .

GOOGLE CHROME

Ja tam flasha wolę mieć .


(Trufrist) #8

Jak byłem w Polsce to wszystko bez problemu działało a wtyczki adobe też mam aktywowane. współlokator też ma ten problem więc może wina leży po stronie blokady od tych co udostępniają internet?  


(Longhorn2009) #9

Spróbuj przez ufux.pl


(Trufrist) #10

też nic nawet jak wyłączę addblock. Za każdym razem wygląda to tak 

brak_przycisku_play.thumb.png.0990382972


(KAZDAN63) #11

Chyba jednak blokada regionalna . cda.pl nie jest czasem powiązana z onet.pl ? Moja siostrzenica z (B)LONDYNU też sygnalizuje mi takie przypadki (tvp.pl i TVP3) .


(Przemo78) #12

u mnie nie? i co?