A ja mam inny problem, niemoge w outlooku otwierac linkow, gdy klikne nic sienie dzieje. Ani ff ani ie sie nie wlaczaja. Tak samo w tlenie, linki tez ie dzialaja, po kliknieciu zadnego odzewu od ff i ie. FF jest domyslna przegladarka i linki ze stron dzialaja, pliki url tez moge odtwierac.
wydzielono z innego tematu
Sunna nie dopisuj postów z problemem, który nie dotyczy bezpośrednio tematów do których się dopisujesz - wprowdzasz bałgan i zamieszanie - wszytkie Twoje dopiski zostały zskasowane
Sunna uzywasz jakiejś nakładki na IE lub uzywales???
Napisz jaka masz domyslną przegladarke.

to pytanie nie jest pozbawione sensu, ponieważ, mimo że FF jest “domyślna” to niestety nakładki na IE jeśli były używane powodują “problemy” opisane przez Sunna
Dokładnie tak.
Nalezy wtedy wejść w daną nakładke i za jej pomoca ustawić IE jako domyslną, po czym to samo zerobić w FF. Powinno wszystko wrócić do normy.
Popierwsze niechcialem zakladac nowego tematu bo i tak forum jest ogromne a myslalem ze ktos mi blyskawicznie pomoze bo to jakis blahy problem.
Mialem acco browser do ie ale zostal dawno temu usuniety, FF jest domyslna przegladarka. Sprobuje wlaczyc znowu ie a potem wrocic do ff.
No i dupa 
Zrobilem ie jako domyslna o a potem ff i dalje nic. Potem zrobilem znowu ie domyslna i sie linki w ie otwieraja z outlooka, po zmianie na domyslna ff znowu sie nie otwieraja. Chyba napisze maial do tworcow ff z pytaniem.
=======================
proszę poprawić błędy
Ja miałem identycznie.
Musiałem wejść w Maxthorna i w nim to zrobic. Inaczej dzialać nie chciało. Więc może zainstaluj ta nakładke spowrotem.
Sytuacja wyglada tak: przy pomocy jv power tools wywalilem z rejestru wszystkie wpisy acoo browser, i dzialaja juz linki ff w outlooku. Ale nadal nie dzialaja w tlenie :evil:
a ff mial byc taki fajny a nie potrafi wymusic na systemie bycia domyslna przegladarka, wiec gdzie sa beta testy ?
Tylko to nie wina FF a nakładki kolego.
Napisałem ci wyżej co masz zrobic.
Zainstalowalem acoo jeszcze raz, dalem zeby ie byl domyslny, potem na ff, odinstalowalem acoo i znowu musialem z rejestru wywalac zeby linki z outlooka sie otwieraly, a w tlenie nadal nic.
Chyba ze cos zle zrobilem 
Sprobuje przeinstalowac ie, jak ja kocham takie niespodziewajki